Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Introduktion

En karriere inden for sygepleje eller medicinsk billedbehandling giver en chance for at hjælpe, helbrede og bringe håb, lære og blomstre - at finde et formål, opfylde en lidenskab og få et liv med belønninger. På Bellin College er vi dedikerede til at give dig en fremragende uddannelse, der opfylder dette løfte og forbereder dig på kravene i det hurtigt skiftende sundhedsmiljø.

En fokuseret læseplan, omfattende praktisk praksis, ledelse og serviceindlæring og dedikation til værdierne Excellence, Integrity, Community og Caring hjælper vores studerende med at få succes akademisk og professionelt.

Bellin College er dedikeret til at forberede sundhedspersonale ved at tilbyde et intellektuelt stimulerende miljø med fokus på ledelse, samfundstjeneste og livslang læring, der fremmer ekspertise inden for sundhedsudøvelse og professionens fremskridt.

Bellin College fakultetet er facilitatorer, rollemodeller og ressourcer i læringsprocessen. Vi leverer et miljø, der understøtter en forskelligartet studentpopulation. Vi forfølger ekspertise inden for uddannelse ved at hjælpe studerende med at udvikle kritiske tænkningskompetencer til at forpligte sig til kollegiets værdier for ekspertise, integritet, fællesskab og omsorg.

Undervisning / læring er en dynamisk opdagelsesproces, der opnås gennem interaktion og engagement. Fakultetsmedlemmer implementerer samarbejdsbaserede undervisningsstrategier i partnerskab med studerende for at opnå programresultater. Studerende deler ansvaret for at nå deres læringsmål gennem deltagelse i uddannelsesprocessen. Som medskabere af deres læring er de studerende ansvarlige for at udvikle en videnskabelig tilgang til læring gennem assimilering og integration af ny viden, udnyttelse af teknologi og livserfaringer.

Kandidater fra Bellin College er parat til at fungere i lederroller og påvirke sociale, etiske, politiske og økonomiske spørgsmål omkring sundhedsvæsenet.

Placeringer

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Spørgsmål