Keystone logo
Bishop Grosseteste University MA i ledelse inden for sundhed og socialpleje
Bishop Grosseteste University

MA i ledelse inden for sundhed og socialpleje

Lincoln, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.700 / per year *

På campus

* 7.350 £ - UK / EU-studerende på heltid, 1.225 £ - deltid pr. 30 kreditmodul; 14.000 £ - internationale studerende

Introduktion

Oversigt

Dette kursus sigter mod at muliggøre en dybdegående viden og forståelse af ledelsespraksis inden for sundhed og socialpleje, informeret af aktuel videnskabelig forskning og inkluderer en kritisk bevidsthed om aktuelle problemer og udviklinger i forkant af dette felt.

Nøgle Fakta

 • Pris: Masters
 • Varighed: 1 eller 2 år
 • Studietilstand: Fuldtid
 • Startdato: oktober
 • Tildelingsinstitution: Bishop Grosseteste University
 • Institutionskode: B38

Hvorfor studere dette kursus?

 • Et ekstremt fleksibelt kursus, der er fokuseret på ydelse af tjenester, der bro bro mellem teori og praksis.
 • Giver dig fremragende beskæftigelsesevne og erfaring, da du vil møde og arbejde tæt sammen med arbejdsgivere.
 • Et lille erfarent team inden for sektoren yder fremragende pastoralpleje og kan tilbyde et autentisk synspunkt på, hvordan kurset finder anvendelse på praksis.
 • Mulighed for at opleve en unik og bred vifte af placeringer inden for forskellige indstillinger på tværs af sektoren.

Adgangskrav

 • Du bliver nødt til at have opnået eller forudsagt at opnå, normalt en bachelor honours grad i et humaniora eller samfundsvidenskab relateret fag (eller tilsvarende).
 • Derudover er alle studerende nødt til at betale £ 57,20 for en forbedret videregivelse fra spærringstjenesten. En vellykket forbedret afsløring er påkrævet, inden kurset påbegyndes.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Stipendier

Stipendier, der dækker op til 50% af studieafgiften, er tilgængelige.

Ansøgningsproces

For at ansøge om et BGU-stipendium skal du først ansøge om og få tilbudt et sted på et af vores programmer. Når du har modtaget et tilbud på et program, skal du udfylde ansøgningsskemaet, der findes på skolens websted.

Du bliver bedt om at identificere, hvilket stipendium du ansøger om, og som en del af processen bliver ansøgere bedt om at beskrive deres akademiske resultater, relevante erhvervserfaring og / eller karrieremål. Ansøgere bør også henvise til enhver anden information, der understøtter deres ansøgning. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Akademisk fortjeneste - Krav til kursusoptagelse er opfyldt inklusive krav til engelsksprog, eksamensresultater, udskrifter, referencer, akademiske priser eller priser.
 • Karriereaspirationer - ansøgere skal fortælle os om deres valgte karrieremål og deres ambitioner om at bidrage til deres valgte felt. Ansøgere bør fastlægge relevansen af det foreslåede akademiske kursus for hans / hendes karriereplaner.
 • Økonomisk behov - Ansøgere bliver nødt til at forklare deres økonomiske situation, og hvordan de har til hensigt at dække de resterende udgifter, hvis deres ansøgning lykkes. Selv med et stipendium er ansøgere nødt til at bevise, at de kan dække deres leveomkostninger i Det Forenede Kongerige for at opfylde kravene til et Tier 4-visum.
 • Udviklingsmæssig påvirkning - Ansøgere skal forklare, hvordan de planlægger at bruge deres undersøgelse til at udvikle og bidrage til samfundet i deres eget land. Ansøgere skal bevise ethvert tidligere engagement i 'udvikling' dagsordener gennem deltagelse i relevante projekter.
 • Ekstrakurrikulær aktivitet - Ansøgere skal fremlægge bevis for aktiviteter, der har forbedret deres kandidatattributter, f.eks. Eksempler på frivilligt arbejde, lederskab, velgørenhedsarbejde.

Ansøgningsskemaer skal udfyldes og sendes til [email protected] og skal være tydeligt markeret 'International Scholarship Application' på emnelinjen.

Mens BGU tilbyder dette udvalg af stipendier, kan det ikke garantere, at din ansøgning om en vil blive vellykket. Stipendansøgningsprocessen er konkurrencedygtig og BGU forbeholder sig retten til ikke at tildele stipendier til dem, der fremlægger bevis for ovenstående kriterier, hvis ansøgningen ikke er af den krævede kvalitet.

Alle tildelte stipendier er gyldige for programmets levetid, for kandidatansøgere er dette et år og for kandidatansøgere er det tre år.

Om kurset

Du vil blive opmuntret til at udvikle kritisk selvrefleksion og selvledelsesevner sammen med at udvikle evnen til at lære gennem refleksion af praksis og erfaring. Du vil også have mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt, der er relevant for din praksis. Dette mesterkursus er rettet mod avancerede praktikere, vejledere og ledere, der arbejder eller frivilligt arbejder inden for sundhed og socialpleje, som har omfattende erfaring i praksis, og hvis nuværende rolle er at lede, støtte og udfordre dem, der arbejder inden for området.

I løbet af dette kursus har du muligheden for at udarbejde dine egne måder at nærme sig situationer og problemer ved at udforske andre perspektiver og gennem øget selvbevidsthed. Programmet er designet til at forbedre din evne til at tackle problemer involveret i en vellykket implementering af praksis og for at sikre bedre resultater. Du vil blive opfordret til at udvikle en større forståelse af dig selv og de teoretiske spørgsmål, der undersøger ledelsens art, hvorved du øger din evne til at håndtere komplekse problemer i fremtiden.

moduler

 • afhandling
 • Professionel dom og beslutningstagning
 • Tilsyn med praktiserende læger inden for sundhed og social pleje
 • Forskningsfærdigheder
 • Essensen af lederskab
 • Organisationsanalyse

Vurdering

Der vil blive anvendt en række vurderinger, herunder præsentation, observation, relationsopbygning og forskningsevner, IKT, kritisk tænkning og analyse, som alle er designet til at forbedre dine faglige færdigheder. Vi forventer, at de studerende yder et tidligt og betydeligt bidrag til forbedring på deres arbejdsplads.

Karriere og videre undersøgelse

Formålet med dette kursus er at forbedre dine beskæftigelsesmuligheder og give dig mulighed for at nå dine personlige læringsmål. Kandidater på dette kursus vil være i stand til at udvikle deres karriere inden for deres egen arbejdsplads eller til at se efter avanceringsmuligheder inden for det bredere felt inden for sundhed og social pleje. Dette inkluderer lovpligtige, private, uafhængige og frivillige udbydere. Typiske karriere- og træningsfremgangsmåde for kandidatstuderende inkluderer også områder som undervisning eller videre akademisk undersøgelse (f.eks. Ph.d.-undersøgelse).

Support

At studere på BGU er en studerende-centreret oplevelse. Personale og studerende arbejder sammen i en venlig og støttende atmosfære som en del af et intimt campusfællesskab. Du kender ethvert medarbejder personligt og føler sig sikker på at henvende sig til dem for hjælp og råd, og medarbejderne vil genkende dig, ikke kun ved synet, men som en person med unikke talenter og interesser. Vi vil være der for at støtte dig, personligt og fagligt, fra induktion til eksamen.

** Tilgængeligt internationalt stipendium på £ 2.000. Succesrige rabatter vil blive tildelt på information indeholdt i den personlige erklæring. Et uddelingspanel vil blive trukket fra institutionens ældre medlemmer.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål