Keystone logo
Blue Cliff College

Blue Cliff College

Blue Cliff College

Introduktion

Blue Cliff College er forpligtet til at bruge sine menneskelige og fysiske ressourcer til at levere tjenester, der letter personlig vækst, faglig udvikling og en følelse af ansvar for vores studerende.

Det primære formål med Blue Cliff College er at hjælpe studerende med at udvikle et højt niveau af kompetence, der opnås gennem forfølgelse, assimilering og formidling af viden i akademiske programmer. Det mest overbevisende formål med kollegiet er at forberede de studerende til at fungere dygtigt i et konkurrencepræget samfund i den karriere, de vælger, og at skabe inden for dem en bevidsthed om faglige og sociale ansvar sammen med en forståelse af principperne for etisk adfærd.

Vores filosofi er at inspirere studerende til at stræbe efter ekspertise og opnå maksimalt personligt potentiale. Blue Cliff opmuntrer hver studerende til at stræbe efter at være det bedste, han eller hun kan være i akademiske, forretningsmæssige, sociale, professionelle og personlige bestræbelser. Uanset den akademiske interesse stræber vi efter at give den bedst mulige uddannelse. Vores vægt på læseplaner, lavt forhold mellem studerende og lærer og praktisk erfaring vil sikre, at Blue Cliff-kandidaten er omhyggeligt forberedt.

Placeringer

  • Fayetteville

    North College Avenue,3448, 72703, Fayetteville

    Spørgsmål