Mester i ernæring og diætetisk praksis
Bond University
Nøgleinformation
Campus placering
Bond University, Queensland, Australia, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
ADGANGSKRAV
Den mindste akademiske krav er en bachelor-grad i sundhedsvidenskab eller andre relaterede grad med mindst to biokemi fag på andet år niveau, hvor første år kemi er en forudsætning for disse fag og to fysiologi fag også på andet år niveau.
Kvalificerede bacheloruddannelser på Bond University:
- Bachelor i biomedicinsk videnskab
- Bachelor of Motion og Idræt
PROGRAM BESKRIVELSE
Master of Nutrition og Diætetiske Practice er en australsk referenceramme for kvalifikationer (AQF) Level 9 kandidatgrad (Extended) diætetik program. Der lægges en klar vægt på at udvikle evidensbaserede praktikere med omfattende deltagelse i diætetik praksis i forskellige sammenhænge både lokalt og i udlandet, samt besidder forskningserfaring.
Du vil få mulighed for at udvikle faglige færdigheder i forbindelse med den praksis, ernæring og diætetik gennem omfattende professionel praksis placeringer.
En unik egenskab ved dette program er færdiggørelsen af en international placering. Denne erfaring udvikler dine færdigheder i international ernæring og diætetiske praksis, herunder udvikling af kulturel kompetence. Du vil få et globalt perspektiv af virkningerne af forskellige kulturelle, politiske, økonomiske og fysiske miljøer på ernæring og diætetiske spørgsmål, som du kan integrere i din professionelle praksis.
Du vil også deltage i projekter og muligheder, der fokuserer på iværksætterområdet praksis ernæring og diætetik at udvikle lederskab, ledelse, medier og marketing færdigheder.
PROGRAM STRUKTUR
Du skal udfylde alle de følgende emner:
Semester 1
- Ernæring og Food Science
- Ernæring Evaluering og Diagnose
- Ernæring Kommunikation og Adfærd
- Ernæring spørgsmål og prioriteter
Semester 2
- Klinisk diætetik A
- Mad udefra diætetik
- Ernæring og kroniske sygdomme Management
- Folkesundhedsernæring Practice
3. semester
- Klinisk diætetik B
- Evidensbaseret praksis for Health Professionals
- Professionel Placering Praktik - Personoplysninger Case Management A
4. semester
- Health Research Design og Planlægning
- Professionel Placering Praktik - Mad Service Management
- Professionel Placering Praktik - Personoplysninger Case Management B
- Sports Nutrition
Semester 5
- Management og Leadership for Ernæring Professionals
- Nutrition Research Praktik A *
Semester 6
- Nutrition Research Praktik B *
- International Ernæring Practice
PROFESSIONELLE RESULTATER
Master of Nutrition og Diætetiske Practice program er designet til at producere ernæring fagfolk, der er udstyret med et unikt sæt af viden, færdigheder og erfaring i forskning og praksis. Kandidater af programmet vil være i stand til at anvende deres færdigheder og erfaringer på tværs af en række områder, herunder kliniske diætetik, privat praksis, food service management, folkesundhed ernæring, corporate sundhed og wellness-programmer, sport ernæring, fødevareindustrien, ernæring i børnepasning centre, skoler og ældre pleje faciliteter, samt forskning.
PROFESSIONAL ANERKENDELSE
Universitetet har indledt akkrediteringsprocessen med Diætister Association of Australia (DAA), herunder forelæggelse af en akkreditering revisionsrapport til DAA. Fuldstændige oplysninger om faserne i DAA akkrediteringsprocessen findes på www.daa.asn.au.
- Universiteter og anerkendelse af kvalifikationer
- Akkreditering af diætetiske programmer
- Manual til akkreditering af diætetiske programmer.
Alle forespørgsler om forløbet af programmets akkreditering gennemgang bør rettes til universitetets Dietetic Program koordinator. * 30 kredit punkt emne.