Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Introduktion

Som en af landets førende skoler inden for sundheds- og rehabiliteringsvidenskab kombinerer Sargent fremragende fakultet, udfordrende akademiske læseplaner og avancerede faciliteter for at give streng uddannelse og eksemplariske kliniske oplevelser. Vores tværfaglige tilgang huser alle vores kliniske programmer under ét tag; dette miljø afspejler fremtidens sundhedspleje og fremmer en dyb forståelse for arbejde på tværs af erhvervene.

Sargent, der er hjemsted for mere end 1300 studerende og 450 kandidatstuderende, tilbyder et tæt, lille college-miljø i et stort forskelligt forskningsuniversitet. Professorer er støttende og tilgængelige og har en ægte forbindelse til deres studerende. Sargent fakultet inkluderer nogle af landets mest respekterede ledere inden for sundhed og rehabilitering.

Boston University College of Health and Rehabilitation Sciences: Sargent College har til opgave at fremme, bevare, formidle og anvende viden inden for sundheds- og rehabiliteringsvidenskab. BU Sargent College stræber efter at skabe et miljø, der fremmer kritisk og innovativ tænkning for at tjene samfundets sundhedsbehov bedst.

En grad fra Sargent College forbereder de studerende på en række givende og efterspurgte karrierer. US Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook vurderer Sargent karriere blandt dem, der har det højeste vækstpotentiale for alle sporede erhverv.

Sundhedsområdet er dynamisk, forskelligt og vokser hurtigt - og det er også mulighederne for efterspurgte sundhedspersonale.

Hos Sargent har du fordelen ved at studere ved en førende international forskningsinstitution med toprangerede programmer. I alle fire afdelinger forbereder vi eleverne på måder, som kun få andre skoler kan.

Sargent's Interprofessional Education (IPE) -program tilskynder studerende på tværs af afdelinger til yderligere at forstå forskellige sundhedsfag og udvikle de færdigheder, de har brug for for at udmærke sig at arbejde i teams.

Placeringer

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Spørgsmål