Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Introduktion

Fra september 2021 er vi glade for at kunne introducere en 5-årig bachelorgrad i medicin, der fører til tildelingen af Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Den nye Brunel Medical School er en del af College of Health and Life Sciences. Vores 5-årige MBBS i medicin er åben for studerende uden for Storbritannien og EU. Ved den tidligste lejlighed vil vi diskutere med Health Education England og Office for Students, for at gøre det muligt for os at tilbyde vores medicingrad til studerende fra Storbritannien og EU (skal bekræftes) i den nærmeste fremtid.

Hvorfor studere medicin på Brunel?

Kliniske placeringer spænder over London og det sydøstlige England

 • I løbet af dine medicinske studier hos Brunel vil du påtage dig en bred vifte af kliniske placeringer. Her vil du ikke kun observere, du vil have mulighed for at anvende din kliniske viden til virkelige kliniske situationer.

Stipendier

 • Brunel Medical School vil uddele 10 stipendier specifikt til MBBS Medicin for 2021/22-indgang. For information, besøg venligst stipendiets hjemmeside.

Fokus på samfundsmedicin

 • Et spændende element i vores MBBS i medicin er, hvordan du vil anvende din kliniske viden i vores lokalsamfund. Du vil se på det 'store billede' ved at lære, hvordan du sikrer et godt helbred for alle, ikke kun sundheden for én patient. Denne værdifulde erfaring opnået lokalt kan bruges til gavn for samfund rundt om i verden.

Lær medicinens videnskab og 'kunst'

 • Her hos Brunel underviser vi ikke i naturvidenskab isoleret, du skal vide, hvorfor du lærer. Du vil lære alt om medicinvidenskaben – hvordan læger bruger opdateret videnskabelig forskning til at hjælpe med beslutningstagning. Du vil også lære medicinens 'kunst' - hvordan evidensbaseret medicin anvendes på hver patient, du vil se.

Forbered dig på 'verdens' medicin

 • Vi vil yde specialistrådgivning, støtte og vejledning til dem, der ønsker at tage USMLE eller MCCEE .
 • Du vil lære om det 21. århundredes udfordringer, vi står over for, dets indvirkning på sundheden, og hvordan dette relaterer til praksis med at tage sig af patienter. Du vil opdage betydningen af forebyggelse, folkesundhed, rehabilitering og andre aspekter af klinisk medicin på globalt plan. Vi forbereder dig til at praktisere medicin ikke kun i Storbritannien og dit hjemland, men også på verdensplan.
 • Den udviklede 'digitale' verden - Gennem vores innovative læseplan vil du opleve en række teknologier, f.eks kunstig intelligens, robotteknologi, virtual reality og levering af virtuelle konsultationer.
 • Udviklingslandene – Du vil blive trænet til at praktisere medicin ved at overveje patientens tegn og symptomer uden mange aspekter af moderne teknologi. I nogle tilfælde uden strøm!

En primær medicinsk kvalifikation

 • En britisk medicinsk grad er anerkendt over hele verden. Du vil opgradere med en primær medicinsk kvalifikation, som giver dig foreløbig registrering hos GMC og licens til at praktisere i Foundation Year 1 / Residency Year 1-stillinger.

Vær en del af vores internationale samfund

 • Verdens studerende kalder Brunel hjem, noget vi er ekstremt stolte af. Faktisk er der 150 af verdens lande repræsenteret på Brunel, hvilket giver dig mulighed for at leve og studere som en del af et mangfoldigt, globalt fællesskab.

Garanteret studenterophold på vores campus i West London

 • Vi har over 4.500 moderne, komfortable og sikre værelser med en række overnatningsmuligheder på campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Vi er stolte af vores medicinske skole i verdensklasse i Brunel, som har til formål at forberede dig til det 21. århundredes medicin i en række kliniske og samfundsmæssige omgivelser. Især vil vi indlejre viden og forståelse af integrerede plejesystemer, hvor både fysisk og mental sundhedspleje i stigende grad leveres i samfundet, understøttet af fremskridt inden for digital teknologi. Vi vil producere læger med viden, færdigheder, fleksibilitet og patientcentreret fokus til at praktisere medicin rundt om i verden."

Professor Paul Hellewell

Vice-provost og dekan, College of Health and Life Sciences

Placeringer

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Spørgsmål