Keystone logo
Bluefield State College School of Nursing and Allied Health Registreret sygeplejerske (2 + 2), BSN
Bluefield State College School of Nursing and Allied Health

Registreret sygeplejerske (2 + 2), BSN

Bluefield, USA

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet, Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

BSN-programmet er en nationalt akkrediteret RN til BSN Programmet er designet til den arbejdende registrerede sygeplejerske. Dette er et "2 + 2" sygeplejeprogram, hvor kandidater fra AS-sygepleje kan gennemføre deres BSN i 3 eller 4 semestre.

Alle sygeplejeklasser tilbydes online, og nogle kurser kræver kliniske oplevelser, der kan gennemføres i den studerendes hjemfylke / stat. Boot Camps er påkrævet dage med undervisning med fakultet, der leveres via "Live Streaming" for at imødekomme online-eleven. Studerende har tre muligheder for at deltage i de påkrævede klasser: Deltag i live-klasse på Bluefield-campus, deltage i live-klasse næsten fra deres hjemmecomputer eller se den arkiverede klassevideo inden for en uge fra klassen blev afholdt. Studerende kan gennemføre supportkurser på Bluefield State College eller andre colleges eller universiteter. Afslutning af BSN-graden kræver i alt 120 kredit timer.

Kommissionen akkrediterer kandidatuddannelsen i et sygeplejeprogram ved Bluefield State College on Collegiate Nursing Education, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001 (202) 887-6791.

Mission: RN's mission til BSN Programmet er at give de studerende en mulighed for kvalitetsuddannelse i sygepleje, der er både overkommelig og geografisk tilgængelig og forbereder de studerende til at imødekomme samfundets, statens og nationens forskellige sundhedsbehov. Sygeplejefakultetet er forpligtet til at planlægge og implementere et kvalitetsuddannelsesprogram for registrerede sygeplejersker, der fremmer studerendes intellektuelle, personlige, etiske og kulturelle udvikling i et forskelligt og omsorgsfuldt miljø. Omfanget af professionel sygeplejeuddannelse menes at muliggøre. Det giver den studerende mulighed for at anerkende de etiske, lovgivningsmæssige, økonomiske, lovgivningsmæssige og politiske aspekter, der definerer omfanget af professionel sygeplejepraksis. Rollerne i den professionelle sygeplejersks status inkluderer, men er ikke begrænset til: leverandør af direkte og indirekte pleje, designer / leder / koordinator for pleje, medlem af et erhverv, patient / klientadvokat og underviser og livslang lærer.

Mål: Målet med BSN Programmet giver registrerede sygeplejersker læringsmuligheder til at tilegne sig videnbase og færdigheder til at praktisere sygepleje på det professionelle niveau.

Studenteresultater

Vurder sundheds- / sygdomsstatus for enkeltpersoner, familier og samfund gennem hele levetiden ved hjælp af et holistisk perspektiv.

Anerkend, hvordan komponenter i mangfoldighed påvirker sundhed og sundhedspleje.

Udvid advokatkompetencer for sygeplejeprofessionen og patienterne / klienterne.

Brug kritisk tænkning som grundlag for professionel sygeplejepraksis.

Brug praktiske kommunikationsevner og interprofessionelt samarbejde i overensstemmelse med den professionelle sygeplejerske.

Forstå hvordan man læser og kritiserer sygeplejeforskning for dens anvendelighed til evidensbaseret sygeplejepraksis.

Brug professionel sygeplejeforvaltning, ledelse og interprofessionel uddannelse (IPE) til at koordinere omfattende sundhedspleje.

Anvend en etisk ramme for beslutningstagning, der inkorporerer ANA Professional Code of Ethics, professionelle standarder og en bevidsthed om personlige værdier i sygeplejepraksis.

Udvikle og implementere sundhedsuddannelsesprogrammer for forskellige befolkninger i en række forskellige indstillinger.

Anvend en større dybde og bredere viden i styring af patienter / klienter med akutte komplekse sundhedsproblemer.

Brug evidensbaserede sygeplejestrategier til planlægning af pleje til patienter / klienter gennem hele levetiden.

Forstå den øgede kompleksitet af sundheds-, wellness- og sundhedsmæssige problemer, som den ældre voksen oplever.

BSN-kvalifikationskrav

GPA på 2,5 fra college kurser.

Opfyld de generelle adgangskrav for Bluefield State College.

Har gennemført de engelske og matematiske generelle studiekrav.

Vær kandidat til et statsgodkendt, ACEN-akkrediteret associeret grad eller diplom sygeplejeprogram.

Hvis ikke en kandidat fra Bluefield State College Associate of Science i sygeplejeprogram, kræves officielle udskrifter.

Har en nuværende, ubegrænset USRN-licens - BSN-fakultetet verificerer dette online.

Andetårs ASN-studerende kan accepteres, men tilmelding er betinget af NCLEX-RN-godkendelseseksamen inden den første undervisningsdag.

At opfylde minimale kvalifikationer garanterer ikke accept.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSN i Health System Leadership Track
    • Campbellsville, USA
  • MA i sygepleje
    • Liverpool, Det Forenede Kongerige
  • BSN i sygepleje
    • Bethlehem, USA