Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Introduktion

Cabarrus College Of Health Sciences tilbyder progressiv, eksemplarisk sundhedsuddannelse.

Udnævnt til det bedste lille college i North Carolina i 2016, har Cabarrus College Of Health Sciences udviklet sig fra en lille sygeplejeskole til en robust uddannelsesinstitution, der tilbyder grader i syv sundhedsvidenskabelige discipliner. Fra et-årige eksamensbeviser til associate-, bachelor- og kandidatgrad - inklusive deltids- og onlineindstillinger - tilbyder vi en mulighed, der passer til vores behov, uanset om du er ny inden for sundhedsvæsenet eller allerede er ansat og søger at fremme din karriere.

På vores avancerede campus, der ligger på grund af Atrium Health Cabarrus, lærer du i et fordybende, professionelt sundhedsmiljø, der inkorporerer ekspertise og giver uovertruffen klinisk oplevelse i virkeligheden. Du lærer af ekspertfakultet, der leverer individualiseret instruktion og er forpligtet til at hjælpe dig med at få succes, mens du er her og efter du er færdiguddannet.

Vores studerende kan prale med 90+ procents godkendelsesprocent på licens og certificering, der langt overstiger statslige og nationale gennemsnit, og 96 procent arbejder i sundhedsvæsenet inden for seks måneder efter eksamen.

Placeringer

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Spørgsmål