Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Introduktion

Centralt beliggende i Californien

Fresno State ligger i hjertet af Californien, også kendt som Central Valley. Fresno State campus er omkring 1.400 acres, med over 4.000 træer og masser af grønne åbne områder, hvilket giver et parklignende miljø at studere. Vi har en fungerende gård, cremeri, butik, det største bibliotek mellem Los Angeles og Sacramento, Starbucks, en biograf, et eventcenter, en bowlingbane, et planetarium og meget mere. Fresno State er endda hjemsted for Save Mart Center, den største universitets indendørs arena på USA's vestkyst

Som den 5. største by i Californien giver Fresno studerende nem adgang til et stort antal sportshold, organisationer, faciliteter, spillesteder og praktikmuligheder. Fresno State er bekvemt placeret inden for tre timers kørsel til både Los Angeles og San Francisco.

Fresno County er hjemsted for nogle af verdens mest eftertragtede rekreations- og underholdningsdestinationer. Tre nationalparker, Yosemite, Sequoia og Kings Canyon, er lige i vores baghave. Betagende natur, spektakulære kløfter, brusende floder og vandfald, verdens største træer og endeløse stier kan findes en kort køretur væk.

Vores mission er at levere tjenester af høj kvalitet til internationale studerende og tjene som en international uddannelsesressource for universitetssamfundet på California State University, Fresno .

Vi er forpligtet til:

 • At give en varm og informativ velkomst til internationale studerende og anerkende deres betydning og deres bidrag til campus og Fresno-samfundet.
 • At yde passende tjenester og assistance til internationale studerende, så de ikke står over for udfordringer alene.
 • At arbejde med internationale studerende for at hjælpe med deres tilpasning og forståelse af deres nye miljø i komfortable omgivelser, hvor de har muligheder og opmuntring til at forfølge deres drømme, være involveret i universitetssamfundet og få deres indsats anerkendt.
 • At opmuntre internationale studerende til at stille spørgsmål og komme med forslag, mens vi gør vores yderste for at løse deres bekymringer med respekt, tryghed og forståelse.
 • Tjener som en ressource for fakultetet og personalet for at lette international udveksling, forbedre tværkulturel kommunikation og støtte internationale bestræbelser.
 • At give oplysninger til potentielle studerende og forældre om universitetet og kvaliteten af tilgængelige uddannelseserfaringer forbedrer og fremmer den fortsatte strøm af studerende fra nationer rundt om i verden.
 • Tilbyder vores venskab i dag og i morgen, mens vi arbejder sammen om at drømme og bygge en bedre verden.

Overkommelig

Fresno State er et nationalt rangeret universitet, med en mission om at levere kvalitetsuddannelse til en meget overkommelig pris.

California State University-systemet gør alt for at holde studerendes omkostninger på et minimum. Vi bestræber os på at holde undervisning og gebyrer til konkurrencedygtige priser, da vi forstår, at overkommelighed er en vigtig faktor, når studerende overvejer at studere i udlandet.

Californien har meget at byde på, herunder fantastisk vejr, aktiviteter og ikoniske byer, men det kan blive dyrt at bo i Californien. Heldigvis tilbyder Fresno en overkommelig leveomkostninger i hjertet af Californien med nem adgang til Los Angeles, San Francisco og Silicon Valley. I Fresno har du råd til at bo og studere, mens du stadig besøger eller tager praktik på steder som San Francisco uden at pådrage dig yderligere omkostninger.

Tag ikke bare vores ord for det, mange internationale studerende kommenterer overkommelighed som en del af grunden til, at de valgte Fresno State.

Ansættelses muligheder

Fresno State-alumner bliver professionelle, der arbejder hos prestigefyldte virksomheder som Amazon, Apple, Boeing, Google, Intel og Microsoft. Bekvemt beliggende i hjertet af Californien tilbyder Fresno nem adgang til beskæftigelsesmuligheder i Los Angeles, San Francisco og Silicon Valley.

Selvom dit hovedformål med at komme til USA er at studere ved Fresno State, er der mange muligheder for beskæftigelse og erhvervserfaring til rådighed for dig, både mens du er studerende og efter din eksamen.

 • Ansættelse på campus . Beskæftigelse på campus skal udføres på skolens område (inklusive kommercielle virksomheder på stedet, som leverer tjenester til studerende på campus, såsom skoleboghandelen eller cafeteriaet). Studerende er berettiget til at ansøge om job på campus i løbet af deres første semester af studier i Fresno State, indtil godkendelse fra det internationale kontor.
 • Curricular Practical Training (CPT) er en beskæftigelsesmulighed, der er tilgængelig for F-1-studerende før programmets afslutning, hvor beskæftigelse anses for at være en integreret del af læseplanen eller det akademiske program, såsom en praktikplads.
 • Alvorlige økonomiske vanskeligheder . En Fresno State-studerende skal være i F-1-status i et helt akademisk år, før han eller hun er berettiget til at ansøge om en autorisation for alvorlige økonomiske vanskeligheder. Hvis beskæftigelsesmuligheder på campus ikke er tilgængelige eller på anden måde er utilstrækkelige, kan en berettiget F-1-studerende anmode om ansættelsestilladelse uden for campus baseret på alvorlige økonomiske vanskeligheder.
 • Optional Practical Training (OPT) er en mulighed for studerende til at arbejde 12 måneder inden for deres felt, efter at have afsluttet programmet i Fresno State.
 • STEM valgfri praktisk træning : F-1-studerende, der modtager naturvidenskabelige, teknologiske, ingeniør- og matematikgrader (STEM) inkluderet på STEM Designated Degree Program List, er ansat af arbejdsgivere, der er tilmeldt E-Verify, og som har modtaget en indledende bevilling på post-afslutning OPT relateret til en sådan grad, kan ansøge om en 24-måneders forlængelse, som forlænger OPT med yderligere 24 måneder, hvilket i alt udgør 3 års OPT-periode.

Indlæggelser

Placeringer

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Spørgsmål