Keystone logo
Camelot College

Camelot College

Camelot College

Introduktion

Camelot College blev grundlagt af Ronnie L. Williams den 1. maj 1986 på grund af hans oprigtige ønske om at give uddannelse og karriereuddannelse til arbejdsløse og underbeskæftigede i forretnings- og medicinsk industri.

Camelot College første klasser begyndte den 12. maj 1986 i Baton Rouge, Louisiana ved 2618 Wooddale Boulevard (Windsor Courts Office Plaza - tidligere Bellemont Office Park) gennem en klassekontrakt med Job Training Partnership Administration. De fik licens fra Louisiana State Department of Education den 28. august 1986. Siden dengang har kollegiet gennem sin vægt på uddannelsesmæssig ekspertise og jobplacering uddannet og placeret mange kandidater i job i East Baton Rouge Parish og de omkringliggende områder. . Camelot College er i øjeblikket en akkrediteret virksomhed med South Central Better Business Bureau og har været siden 1995.

Camelot College fortsætter sin vægt på uddannelsesmæssig ekspertise og jobplacering og er etableret som en vital post-sekundær institution i den sydlige region.

Placeringer

  • Baton Rouge

    Wooddale Boulevard,2618, 70805, Baton Rouge

    Spørgsmål