Keystone logo
Campbellsville University Online RN til BSN
Campbellsville University Online

RN til BSN

Campbellsville, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Online RN til BSN-programmet fra Campbellsville University er designet til at forbedre dine sygeplejefunktioner og hjælpe dig med at blive en fremragende leder i dit anlæg. Rangeret som en af Top 50 RN-BSN-programmerne af Best College Reviews, er denne grad akkrediteret af Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN) og leverer de avancerede beslutningskompetencer og medicinsk ekspertise, du har brug for for ikke kun at skille sig ud blandt andre sygeplejersker, men også for at kvalificere sig til lederroller og specialplejepositioner. Når du er færdiguddannet, har du den akademiske kvalifikation til at forfølge en Master of Science i sygepleje plus de faglige færdigheder for at få succes som sagsbehandler, flyveplejerske, geriatrisk sygeplejerske eller sygeplejerskevejleder.

Programmet leveres gennem en læseplan, der bygger på kristne principper og etik, og undervises af et fakultet med eksperter med mange års forskellig sygeplejeerfaring. Som studerende gennemfører du 120 samlede kredit timer, inklusive 41 kredit timer generelle uddannelseskurser og 39, der kan overføres fra et tidligere ADN eller eksamensbevis. Når du modtager akademisk vejledning fra professionelle, studerer du transkulturel sygepleje, avanceret samfundssygeplejepleje, gerontologi, medicinsk mikrobiologi, sygeplejeinformatik og mere. Derudover vil du også gennemføre et professionelt sygeplejelederlederskabskursus.

Når du forfølger din passion for at hjælpe andre og gennemføre din BSN, har du ubegrænset adgang til Campbellsvilles interaktive online klasseværelse. Vælg mellem fleksible kursusindstillinger, diskutér kursusmateriale med undervisere, del ideer med klassekammerater, og få adgang til dine kurser uden nogensinde at gå på klasse på campus.

Om skolen

Spørgsmål