Keystone logo
Cardiff University BSc Medicinal Kemi
Cardiff University

BSc Medicinal Kemi

Cardiff, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

På campus

* for udlandet | for hjemmeår to og tre: £9.250 / år ét: £9.000

Introduktion

Dette treårige kursus giver en bred introduktion til kemiens hovedområder i det første år, og i de efterfølgende år specialiserer sig i kemien og de overførbare færdigheder, der er nødvendige i den farmaceutiske industri. Gennem dine studier vil du bruge mange timer i vores laboratorier på at få praktisk erfaring med teknikker til stofsyntese og testning og udvikling af dine forsknings-, matematiske og beregningsmæssige færdigheder. Du vil også lære om ledelse, ledelse og projektplanlægning. I det sidste år får du mulighed for at specialisere dig inden for et område, der er interessant eller vigtigt for dig gennem et originalt projekt.

Hvorfor studere dette kursus

Medicinal Chemistry er et fremsynet uddannelsesforløb, der overvejer fremtidens problemer, forbinder med industrien og strækker sig ud over laboratoriet til at dække områder som forretning, marketing og bæredygtighed.

Fremtidssikret træning

Et fremadrettet kursus, der giver fremtidssikret uddannelse til en bred vifte af karrierer.

Få færdigheder Samfundets behov

Studer vigtige emner som at skabe vacciner til nuværende og fremtidige pandemier og skabe bæredygtige lægemidler, der er venlige mod planeten og til en overkommelig pris for alle.

Lær ud over laboratoriet

Træd ud over laboratoriet til områder som projektledelse, forretning, marketing, økonomi, drift, strategi, bæredygtighed, ledelse og mere.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål