Keystone logo
Cardiff University Master i optometri
Cardiff University

Master i optometri

Cardiff, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

På campus

* for udlandet | for hjemmeår to, tre og fire: £9.250 / år ét: £9.000

Introduktion

Vi kombinerer progressiv sundhedsuddannelse, patientbehandling af høj kvalitet, forskning i verdensklasse og exceptionelle kliniske og undervisningsfaciliteter for at inspirere dig til at blive en fremragende optometrist.

Nutidens optometrister er autonome øjenplejere, som spiller en direkte rolle i at forbedre patienternes syn og øjensundhed. Optometrister praktiserer i forskellige sundhedsmiljøer, herunder samfunds-, hospitals- og domicilmiljøer. De arbejder med patienter og den brede offentlighed for at vurdere, diagnosticere, behandle og håndtere problemer med øjnene og synssystemet. De kan hjælpe patienter ved at ordinere optiske apparater såsom briller og kontaktlinser, ved at håndtere øjensundhedsproblemer, herunder terapeutiske lægemidler eller laserbehandlinger, samt yde forebyggende, rehabiliterende og anden øjenplejerådgivning til medlemmer af offentligheden.

Øjensundhedspleje er et område i hastig udvikling, og registrerede optometrister kan vælge at uddanne sig yderligere inden for et voksende udvalg af kliniske subspecialiteter. Mange af nutidens optometrister ordinerer medicin mod øjenproblemer uafhængigt af en læge og spiller en afgørende rolle i øjensundhedsteams.

Vores program giver dig mulighed for at få viden og færdigheder til at registrere dig som optometrist hos General Optical Council. Du lærer at håndtere selvsikkert og selvstændigt en bred vifte af optiske og medicinske øjenproblemer ved kvalifikationen. Du vil få unikke muligheder for at observere og arbejde i vores in-house University specialist øjenklinikker ledet af vores højt kvalificerede tværfaglige øjenpleje team. Senere, i løbet af dit program, vil du påtage dig mere ansvar for patientbehandling og finpudse dine kliniske færdigheder, mens du arbejder både under din udvidede kliniske placering organiseret af College of Optometrists og i vores universitets specialistklinikker.

Indlejret i vores program er muligheder for at opnå udvalgte højere kvalifikationer fra College of Optometrists, hvilket forbereder dig til at udvide roller og fremtidige ændringer i optometrifaget. Du vil etablere et fremragende grundlag for yderligere specialiserede postgraduate kliniske eller forskningskarriereveje, og du vil være godt forberedt til at løse udfordringer med livslang læring, lederskab og faglig udvikling, hvilket giver dig mulighed for at trives i moderne britisk optometrisk praksis.

Hvorfor studere dette kursus

Dette program vil give dig den videnskabelige og kliniske viden til at registrere dig som optometrist hos General Optical Council.

Indlejrede højere kvalifikationer

Vores programmer har indlejret højere faglige kvalifikationer, som gør dig i stand til at specialisere dig i et bestemt interesseområde.

96 % beskæftigelse

96 % af vores kandidater var i højt kvalificerede job 15 måneder efter deres forløb sluttede. (Kandidatresultater 2020/21-undersøgelse)

£22 millioner optometrifacilitet

Vores skole har til huse i en dedikeret £22 millioner optometrifacilitet med en indbygget øjenklinik.

Forskningsaktivt personale involveret i kursusdesign og levering

De fleste af vores lærere er praktiserende forskere og i mange tilfælde førende eksperter inden for deres områder.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål