Keystone logo
Cardiff University MPharm Apotek
Cardiff University

MPharm Apotek

Cardiff, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

På campus

* for udlandet | for hjemmeår to, tre og fire: £9.250 / år ét: £9.000

Introduktion

Vores MPharm-program er designet til at udstyre dig med den viden, de færdigheder og den erfaring, du skal bruge for at påbegynde en karriere som farmaceut. Vores skole er internationalt kendt for den enestående kvalitet af vores undervisning og forskning.

At påtage sig MPharm ved Cardiff University betyder at studere på en af ​​de bedste farmaciskoler i Storbritannien.

Nutidens farmaceuter er ikke kun eksperter i lægemiddelopdagelse og -levering, de spiller en direkte rolle i at forbedre patienternes sundhed og velvære. Mange ordinerer nu medicin uafhængigt af en læge. Vi er stolte af at uddanne fremtidens farmaceuter, og i takt med at farmaceutens rolle udvikler sig, gør vores program det også for at afspejle denne spændende udvikling.

Frem for alt stræber vi efter at sikre, at vores kandidater er klar til det næste skridt i deres karriere og de mange muligheder, der venter dem.

Det er grunden til, at 95 % af vores studerende, der deltog i 2022 General Pharmaceutical Council 's registreringseksamen bestod første gang, højere end det samlede nationale gennemsnit på 82 %. I mange år har 100 % af vores kandidater, der har søgt ind på apotekeruddannelsen, haft succes med at sikre sig en uddannelsesplads.

På dette fireårige internationalt respekterede program vil du lære om opdagelsen og udviklingen af ​​nye lægemidler og udforske deres kemiske, fysisk-kemiske, farmakologiske og toksikologiske egenskaber. Du vil også studere den kliniske anvendelse af medicin og farmaceutens rolle i at forbedre patientresultater som en del af tværprofessionelle sundhedsteams.

Du lærer om den underliggende patofysiologi af mange menneskelige sygdomme, og hvordan brugen af ​​medicin kan standse, bremse udviklingen af ​​eller vende sygdomsprocesser.

Du vil blive undervist i alt dette af vores team af verdensledende akademiske medarbejdere og farmaceuter, som har en bred vifte af ekspertise. Faktisk rangerede vi fælles første School of Pharmacy på nationalt plan i den seneste Research Excellence Framework. Dette er et direkte resultat af kvaliteten og banebrydende karakter af vores forskningsprojekter.

Noget af din læring vil foregå sammen med studerende fra andre sundhedsfaglige discipliner som en del af vores tværprofessionelle uddannelse, og du vil også få mulighed for at udføre en række placeringer i både traditionelle og rolle-opståede omgivelser, herunder samfunds- og hospitalsapoteker, praktiserende læger praksis og specialmiljøer inden for sundheds- og socialpleje. Dette vil give dig uvurderlig erfaring på frontlinjen af ​​sundhedsydelser.

Vores forpligtelse til at tilpasse os apotekerfagets skiftende behov

Vores MPharm-program er under løbende revision som en del af vores løbende forpligtelse til at forbedre vores kursus for at afspejle ændringer i apotekspraksis og sikre, at vores kandidater har de færdigheder, viden og erfaring, de har brug for for at fortsætte på næste trin i deres apotekerkarriere. Denne gennemgang er understøttet af standarderne for farmaceutuddannelse og -træning, som er udarbejdet af vores regulerende organ, General Pharmaceutical Council.

Hvorfor studere dette kursus

En tæt sammentømret, L længe etableret skole

En veletableret skole med over 100 års ekspertise inden for undervisning og forskning.

Topskole for fremragende forskning

Vi rangerer Joint First School of Pharmacy i Storbritannien for kvaliteten af ​​vores undervisning og forskning i henhold til Research Excellence Framework.

Topbeståelsesrater for forhåndsregistreringseksamen

95 % af vores studerende, der deltog i General Pharmaceutical Councils registreringseksamen i 2022, bestod den første, hvilket er højere end det samlede landsgennemsnit på 82 %.

Store karrieremuligheder

98,5% af vores kandidater er i højt kvalificerede job og/eller videregående studier på kandidatniveau 15 måneder efter deres kursus slutter. (Kandidatresultater 2020/21)

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål