Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Introduktion

Den Carl Remigius Medical School tog de professionelle og ledere, der er nødvendige i sundhedsvæsenet industrien. På de steder i Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln og München, har vi Bachelor- og masteruddannelser fuld tid og deltid på. Ved og vores kandidater sikre og videreudvikle det høje niveau for sundhedspleje i Tyskland, vi i fællesskab tage socialt ansvar.

Vores filosofi

Sammen med vores kandidater, antager vi socialt ansvar. Det er for at sikre vores mål, det høje niveau for sundhedspleje i Tyskland og udvikle sig. For at vi gør i Carl Remigius Medical School målbevidste og fremadrettede eksperter og ledere fra, der er et presserende behov i branchen.

Som en strategisk uddannelse partner for medicinalvirksomheder i HRM spørgsmål udviklede Carl Remigius Medical School innovative koncepter og passende uddannelse til medicinsk, sundhedsøkonomiske og terapeutisk sektor. Disse er resultatet af en løbende dialog med beslutningstagere fra branchens førende organer. På baggrund af demografiske ændringer og den teknologiske udvikling, vi analyserer behovene på voksende arbejdsmarked i sundhedssektoren. Resultaterne indgår i vores uddannelser.

Vores kandidater er forberedt til den høje praktisk orientering i undersøgelsen om udfordringerne i markedet, de arbejder i nye, relevante faglige områder og påtage sig vigtige interface-positioner. Professionals Studerende skaber Carl Remigius Medical School med den passende kompetenceudvikling, grundlaget for deres næste karriereskift. Du antager ledelsesansvar, styre vigtige projekter i spændingsfeltet mellem sundhed og økonomi, eller spille en vigtig rolle i forandringsledelse.

Kurserne Carl Remigius Medical School har en tværfaglig og holistisk tilgang; så de opfylder de væsentlige krav, der skal opfyldes af sundhedspersonale. Vores instruktører er erfarne praktikere, kommer fra mange forskellige områder af sundhedssektoren og dermed øge kendskabet til forskellige tilgange og synsvinkler.

Kurser og Steder

I hyldest til fødestedet for vores navnebror Frankfurt er det største af antallet af kurser placering. Mere er i byerne Hamburg, Köln og München samt i Idstein im Taunus. Således er vi meget godt placeret i Tyskland. Den 18. Marts 2016 starter Carl Remigius Medical School med syv kurser:

 • Læge Assistance (B.Sc., fuld tid)
 • Sundhed og sygepleje (B.Sc., dual)
 • Health Management of Health Professions (B.Sc., deltid)
 • Medicinsk Uddannelse (BA, deltid)
 • Lederskab og ledelse i sundhed og socialt arbejde (MA, deltid) Tværfaglig behandling i pædiatri (M.Sc., deltid)
 • Naturopati & komplementær medicin (M.Sc., deltid)

Placeringer

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Programmer

      Spørgsmål