Keystone logo
Carlow University Online RN-BSN
Carlow University Online

RN-BSN

Online USA

11 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

RN-BSN-programmet på Carlow University er centreret om Mercy-principper og etik. Vores praktiske, overkommelige og fleksible program giver sygeplejersker mulighed for at vokse deres sundhedskarriere, mens de udvider de værdier, der førte dem til at gå ind i sygeplejeområdet. Gennem vores otte kernesygeplejekurser bliver studerende på Carlow mere bevidste om sig selv som mennesker og lærende, der opmuntres til at tænke klart og kreativt.

Det CCNE-akkrediterede RN-BSN-program er kendt for at uddanne kvalitetssygeplejersker, der kan lede inden for deres valgte specialeområder. Vores lydhøre fakultet bekymrer sig dybt om studerende og arbejder hårdt for at sikre, at vores program kan hjælpe dem med at nå deres mål. Med hjælp fra fakultetsrådgivere på programniveau forbereder de studerende sig på at opnå lederskabssygeplejerskestillinger eller forfølge kandidatstudier i vores RN-BSN til MSN accelererede valgprogram.

Carlow tilbyder en undervisningsrabat på 10 procent til sygeplejersker, der arbejder i sundhedsvæsenet på mange institutioner, herunder University of Pittsburgh Medical Center, Allegheny Health Network, Excela Health og Heritage Valley HealthCare Systems.

Gennem et omfattende pensum, der er forankret i evidensbaseret praksis, informatik og kollaborativ kommunikation til levering af sikker pleje af høj kvalitet, vil de studerende komme ud af RN-BSN-programmet, der er fuldt forberedt til at yde medfølende, etisk patientbehandling.

Programmet er asynkront, 100 procent online og kræver begrænsede kliniske praktiktimer. Tag eksamen på så få som 11 måneder og begynd at gøre en forskel i sygeplejens verden.

Om skolen

Spørgsmål