Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Introduktion

Casa Loma College er en privat institution og godkendt til at fungere af California Bureau for Private Post-Secondary Education.

Casa Loma College er dedikeret til at levere den højeste standard for uddannelse, service og ekspertise inden for allierede sundhedsdiscipliner. Vores programmer er designet til at svare til vores studerendes skiftende behov ved at skabe effektive instruktionsmidler, der udvider adgangen til læring og giver voksne voksne mulighed for at udvikle den viden og færdigheder, der er nødvendige for at nå deres faglige mål.

Casa Loma College mener, at uddannelse er en kontinuerlig proces. Det giver en person mulighed for at forfølge læringsaktiviteter, der er nødvendige for personlig og professionel vækst.

Kollegiet tildeler følgende grader: RN til BSN Bachelor of Science in Nursing, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Associate of Applied Science in Magnetic Resonance Imaging og Associate of Applied Science in Physical Therapist Assistant.

Vi er meget stolte af vores studerendes succes. Vi mener, at deres succes er et resultat af uddannelse og uddannelse af høj kvalitet på Casa Loma College , vores engagerede instruktører og administratorer og de ressourcer, vi leverer til alle studerende.

Som en privat nonprofit California Corporation styres Casa Loma College af et Regents Board.

Placeringer

  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Spørgsmål