Keystone logo
Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Introduktion

School of Dental Medicine blev organiseret den 21. juni 1892 som tandafdelingen for Western Reserve University og åbnede den september med 21 studerende. I de første 25 år af dets eksistens var skolen placeret i centrum af Cleveland, på East Ninth Street og St. Clair.

I 1917 blev School of Dental Medicine en integreret del af universitetet med en bygning på Adelbert Road.

Foto fra året 1917 af School of Dental Medicine, der ligger på Adelbert Road i Cleveland Ohio.

I 1969 flyttede den ind i en bygning ved siden af School of Medicine, School of Nursing og University Hospitaler i Cleveland som en del af et stort universitetsudvidelsesprojekt. Dette skridt gjorde det til en af de mest komplette og moderne uddannelses- og forskningsenheder i landet med plads til 368 DDS-studerende, 70 studerende og 250 patientstole. I 2003 blev navnet på skolen officielt ændret fra School of Dentistry til School of Dental Medicine, og den tilbudte grad ændrede sig fra Doctor of Dental Surgery (DDS) til Doctor of Dental Medicine (DMD). Siden organisationen har det tildelt grader til cirka 4.900 kandidater.

Foto fra 2003 af School of Dental Medicine, der ligger på Adelbert Road i Cleveland Ohio.

Foto af nuværende skole for tandlægemedicin (klinikindgang).

I 2019 flyttede skolen til Sheila og Eric Samson Pavilion og Dental Clinic Building på Health Education Campus i Case Western Reserve University og Cleveland Clinic. Samson Pavilion på 477.000 kvadratmeter er hjemsted for studerende på tandlæge-, sygepleje-, medicinsk og lægehjælp. At være under ét tag og have nogle klasser, som de alle vil tage sammen, tilskynder til kommunikation og samarbejde, der kræves inden for det hurtige område inden for sundhedspleje.

Placeringer

  • Cleveland

    Euclid Avenue,10900, 44106, Cleveland

    Spørgsmål