Keystone logo
Case Western Reserve University School of Medicine

Case Western Reserve University School of Medicine

Case Western Reserve University School of Medicine

Introduktion

Vi leverer avanceret instruktion i human anatomi til medicinstuderende, kandidatstuderende og studerende. Det er også hjemsted for internationale forskningsprogrammer inden for paleontologi og paleobiologi.

Vores program, der fører til kandidatuddannelsen i anvendt anatomi, giver streng træning for studerende, der stræber efter en karriere, der kræver et solidt fundament i menneskelig anatomi. Denne læseplan er ideel til studerende med en række karrieremål, herunder dem, der vil være fremtidige lærere i anatomi eller som vil forfølge en karriere inden for medicin eller andre sundhedsyrker eller videnskabelige områder, der involverer anatomi.

MS i anvendt anatomi kan kombineres med MD-læseplanen i en fire-årig fælles MD-MS-læseplan. Dette giver en forbedret baggrund for medicinstuderende, der planlægger at komme ind i kirurgiske specialiteter, radiologi eller andre områder, der er afhængige af en detaljeret forståelse af menneskelig anatomi.

Anatomi-afdelingen spiller en primær rolle i uddannelse af CWRU-medicinstuderende i universitetsprogrammet inden for anatomiske videnskaber, herunder grov anatomi, histologi, neuroanatomi og embryologi. Disse emner undervises i store, mellemstore og små grupper samt i laboratorieindstillinger.

Spørgsmål