Keystone logo
© The University of Fredericton
Centennial College - Canada

Centennial College - Canada

Centennial College - Canada

Introduktion

Centennial College er en banebrydende institution, der tilbyder en bred vifte af innovative programmer skabt for at imødekomme arbejdsstyrkens skiftende behov. Som Ontarios første offentlige College of Applied Arts and Technology, er vi forpligtet til at levere uddannelse af høj kvalitet, der forbereder eleverne til succes på et dynamisk arbejdsmarked. Centennial omfavner tilgængelig uddannelse og tilbyder forskellige deltids- og onlinelæringsmuligheder designet til at passe til din livsstil og karriereønsker.

Vores forpligtelse til akademisk ekspertise afspejles i at levere over 1.300 deltidskurser på tværs af syv specialiserede akademiske skoler, der tilbyder fleksibilitet gennem weekend-, aften- og onlinekurser. Derudover er mange af vores fuldtidsprogrammer tilgængelige helt online i et interaktivt digitalt læringsmiljø.

Centennial tilbyder også 35 online deltidsprogrammer, der dækker en række emner. Disse programmer er skræddersyet til at hjælpe dig med at opnå færdigheder til at komme videre i din karriere, finde en ny karrierevej, forfølge en ny passion eller afslutte det sidste kursus for at fuldføre dit program.

Vores portefølje af mere end 30 mikrolegitimationsoplysninger tilbyder den mest effektive måde at udvikle efterspurgte færdigheder for at fremme din karriere og forberede dig på fremtidens arbejde. Disse programmer er specielt designet til hurtig gennemførelse, hvilket gør dem til den ideelle løsning til karrierefremgang, der passer perfekt til dine lærings- og planlægningsbehov.

Vi er stolte af at samarbejde med over 1.500 brancheledere, som arbejder sammen med os for at forme vores programmers læseplaner og læringsresultater. Hvis du sigter mod at forbedre dine færdigheder og opnå en mikrolegitimation eller et certifikat gennem online deltidsstudier, tilbyder vi skræddersyede programmer til at hjælpe dig med at nå dine professionelle udviklings- og karrieremål.

Med over 101 talentfulde fakultetsmedlemmer, der underviser online og et blomstrende fællesskab af 3227 onlineelever, der støttes i 2023, tilbyder Centennial en personlig uddannelsesoplevelse, der opfylder hver enkelt studerendes unikke behov og forhåbninger.

Er du klar til at tage din uddannelse og karriere til det næste niveau? Slut dig til vores pulserende fællesskab af studerende og professionelle. Oplev Centennial Colleges brede vifte af online programmer og kurser i dag. Tag det første skridt mod at nå dine karrieremål ved at udforske de mange muligheder for at forbedre dine professionelle færdigheder

Indlæggelser

Det første skridt i at ansøge om Centennial College er at afgøre, om du opfylder kravene for at komme ind. Centennial er forpligtet til at forstå alles akademiske færdigheder for at fremme elevernes succes og give lige adgang til post-gymnasial uddannelse for alle. Da adgangskravene varierer fra program til program, bedes du gennemgå de specifikke adgangskrav for dit valgte program og kontakte optagelsesafdelingen for at få fuldstændige detaljer.

Berettigelse

Selvom du stadig bør tjekke dit specifikke program for unikke krav, er her en oversigt over generelle adgangskrav til Centennial Colleges programmer.

Hvis du ansøger om et Ontario College Certificate, Diploma eller Advanced Diploma Program, har du brug for:

 • Et Ontario Secondary Diploma (OSSD) eller en OSSD-ækvivalens.
 • Hvis du ikke har en OSSD, men er 19 eller ældre, kan du være berettiget til at ansøge som en moden ansøger. Eventuelle kreditter, kurser og minimumskarakterer for at tilfredsstille dit programs specifikke krav, samt yderligere krav som porteføljer, auditions, skrivning af prøver, matematikprøver, interviews eller deltagelse i optagelsessessioner på campus. For mange programmer kan du opfylde de akademiske krav til engelsk og matematik ved at tage en færdighedsvurdering.

Hvis du søger en bacheloruddannelse, skal du bruge:

 • Et Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller en OSSD-ækvivalens med minimum seks 12 U, 12M, OAC-point.
 • Hvis du ikke har en OSSD, men er 21 år eller ældre, kan du være berettiget til at ansøge som moden ansøger.
 • Eventuelle kreditter, kurser og minimumskarakterer for at tilfredsstille dit programs specifikke krav, samt yderligere krav som porteføljer, auditions, skrivning af prøver, matematikprøver, interviews eller deltagelse i optagelsessessioner på campus. For uddannelser skal alle akademiske krav være opfyldt på "U"- eller "M"-niveau eller tilsvarende.

Hvis du ansøger om et ændret læreplads- eller samarbejdsprogram, skal du bruge:

 • Et Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller GED OSSD-ækvivalens.
 • Eventuelle kreditter, kurser og minimumskarakterer for at tilfredsstille dit programs specifikke krav, samt yderligere krav som porteføljer, auditions, skrivning af prøver, matematikprøver, interviews eller deltagelse i optagelsessessioner på campus.

Hvis du ansøger om et fast-track- eller graduate Certificate-program, har du brug for:

 • En universitetsgrad eller treårig universitetsuddannelse. For nogle graduate-certifikat eller fast-track-programmer vil vi overveje ansøgere, der har en delvis grad (minimum to år) eller et to-årigt universitetsdiplom, og som har minimum to års erhvervserfaring relateret til studieprogrammet. Optagelse baseret på delvis post-sekundær og relateret erfaring er efter kollegiets skøn. Nogle uddannelser kræver forudgående post-gymnasial uddannelse inden for en specifik disciplin relateret til programmet.
 • Nogle programmer kræver, at du har gennemført post-sekundære kurser som engelsk eller matematik, før du ansøger.
 • Eventuelle programspecifikke krav, der er nødvendige før optagelse, som kan omfatte porteføljer, auditions, skriveprøver, interviews eller adgangsprøver til engelsk og matematik.

Placeringer

 • Toronto

  941 Progress Ave, Toronto,. ON M1G 3T8, , Toronto

Spørgsmål