Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Introduktion

CEU Fællesskabet - UCH

Et universitetssamfund til tjeneste for samfundet

Vores mission

Vi er et katolsk universitet, en pioner i udviklingen af ​​innovative uddannelsesprojekter. Vi er orienterede for at hjælpe folk, der lærer med os at forstå den disciplin, de studerer, og at udvikle deres faglige aktivitet med integritet og ansvar. Vores reference er værdierne af den kristne humanisme, der udgør vores kriterium for tanke og handling for at forbedre samfundet.

Vi er forpligtet til et globaliseret samfund, som vi vil bidrage med:

 • Fuldt uddannede mennesker, parat til at udvikle et offentligt liv og bidrage til forbedring af deres omgivelser.
 • Relevant forskning og videnoverførsel og innovation.
 • Iværksætterinitiativ gældende for forretnings- og sociale projekter.

Vores Vision

Vi stræber efter at konsolidere os som et globalt universitet, der er innovativt i sin ånd og iværksætter i sin handling, der overfører disse holdninger til universitetssamfundet, så det overfører dem til samfundet. Et universitet fokuseret på dannelsen af ​​værdifulde mennesker i alle sanser - intellektuel, professionel og menneskelig - og gør det bedre og bedre.

Et universitet er fast besluttet på at generere af sig selv og gennem sine kandidater en indvirkning på samfundet, der bidrager til at forbedre det og blive en international reference inden for videregående uddannelse.

Forpligtelse og ansvar

Vi reflekterer over konsekvenserne af vores handlinger og respekterer de regler, der styrer os og de forpligtelser, vi laver.

Universitetsadvokat for CEU-UCH

Figuren sikrer respekt for rettigheder og friheder for professorer, studerende og administrations- og servicepersonale i lyset af handlingerne fra de forskellige universitetsorganer og -tjenester.

Deres handlinger har altid til formål at forbedre universitetets kvalitet på alle områder og er ikke underlagt nogen mandat, der er afgørende i overensstemmelse med principperne om uafhængighed og selvstændighed.

Værdighed og integritet

Vi genkender hvert menneskes indre værdi som et rationelt og frit væsen.

Vi er forpligtet til ligestilling mellem mænd og kvinder. Vi er som en organisation og som transmittere af viden og værdier.

Ligestillingsenhed

Samfundets udvikling i retning af en mere retfærdig virkelighed, er det nødvendigt, at den går gennem indarbejdelsen under vilkår for ligestilling mellem alle mænd og kvinder, der tilhører det. Universiteter, som vidensoverførselscentre, skal også vedtage denne forpligtelse ved hjælp af de mekanismer, de råder over, som f.eks. Ligestillingsenheder, og dermed opnå de mål, der er overdraget dem.

 • Den informerer og rådgiver universitetets styrende organer om ligestillingspolitikker.
 • Forbereder, gennemfører og evaluerer ligestillingsplanerne på universitetet, som skal fastlægge de mål og strategier, der skal opnås med hensyn til fremme af ligebehandling og muligheder på universitetet.
 • Den informerer om universitetets regler og procedurer med indflydelse på ligestilling og muligheder.
 • Det støtter realiseringen af ​​undersøgelser for at fremme ligestilling.
 • Fremmer viden fra personalet på universitetet og af eleverne om ligestillingsprincippet.
 • Disseminerer de aktiviteter, der udføres på ligestillingsspørgsmål.

Respekt og empati: Vi lægger særlig vægt på forholdet til det andet og anerkender hver persons værdighed og deres arbejde. Vi er følsomme for andres omstændigheder og behov, og vi er interesserede i hver person, der beder om hjælp eller vejledning.

Solidaritet: Vi antager, at det fælles gode er mere end summen af ​​bestemte aktiver, og vi ved, at kollektiv indsats gør det muligt for os at opnå resultater, der er umulige at opnå individuelt.

Professionalisme: Vi stræber efter at være op til forventningerne hos de mennesker, som vi har relation til og forsøger at udvikle med den strengeste faglige aktivitet, som hver enkelt har betroet.

Innovation: Vi føler et innovativt universitet på mange måder. Vi foreslår nye ideer og initiativer til at tilpasse sig forandringer og nye sociale og faglige rammer.

Integration: Vi tror på forskellen og vi antager, at vi er en del af det samme hele, CEU-samfundet. Vi tilføjer vores forskelle, fordi vi anser dem værdifulde, at berige os kulturelt og personligt.

Indlæggelser

Placeringer

 • Valencia

  Universidad CEU Cardenal Herrera C/ Luis Vives, 1

Spørgsmål