Keystone logo
Charles Sturt University Bachelor i paramedicin
Charles Sturt University

Bachelor i paramedicin

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 32.800 / per year

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

CRISCO kode: 036176A

Brænder du for at hjælpe mennesker i deres nød? Trives du under pres? Hvis ja, kan Bachelor of Paramedicine fra Charles Sturt University være noget for dig. Som en førstelinje-reager i de mest kritiske omstændigheder vil du opleve en dynamisk og meget givende karriere, der gør en dyb forskel i folks liv.

Dette kursus er en af de få dedikerede paramedicinske grader i New South Wales, der har fuld akkreditering hos Australian Health Practitioner Regulation Agency og Paramedicine Board of Australia. Det kan tage dig fra outback Australien til hjertet af London, og mange steder i mellem.

Kursus højdepunkter

Vores bachelor i paramedicin forbereder dig til at arbejde i en akut ambulance og sundhedsmiljøer uden for hospitalet i regionale, fjerntliggende og bymæssige omgivelser.

En rig historie og industrialliancer

Charles Sturt University var Australiens første udbyder af en paramedicinsk grad og har en stolt historie med at producere højkvalitets paramedicinske kandidater med fremragende beskæftigelsesresultater. Du lærer af akademikere, der er internationale ledere, der bringer forskellige oversøiske erfaringer til pensum, mens du også bevarer tætte bånd med den største ambulancetjeneste i Australien, NSW Ambulance.

Udvikl de færdigheder, du har brug for

Dette kursus fokuserer på at levere samfundsbaseret paramedicin, herunder integration med sundhedsudbydere i by-, land- og fjernsamfund. Bliv en kvalificeret paramediciner, der kan tage sig af kritisk syge patienter og engagere og tage sig af obstetriske, geriatriske, pædiatriske og særlige behov. Dit færdighedssæt vil omfatte avanceret traume og hjertelivsstøtte, slagtilfældebehandling og luftvejsbehandling, herunder endotracheal intubation, larynxmaske-luftveje og cricothyroidotomi.

Online studiemuligheder for berettigede studerende

Allerede ansat som paramediciner eller læge i hæren, søværnet eller luftvåbnet? Vores kreditordninger giver dig mulighed for at studere online og afslutte din grad hurtigere.

Hæder

Hvis du får et meritgennemsnit på første og andet år, kan du være berettiget til at læse til Bachelor of Paramedicine (Honours). Honours-programmet træner dig i en række forskningsteknikker og lader dig forfølge et dybdegående projekt i et interesseområde under vejledning af en erfaren vejleder.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Studenterklæringer

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Diplom i Paramedic
  • London, Canada
  • Online Canada
 • Diplom i Paramedic
  • Ottawa, Canada
 • Bachelor of Science i paramedicinske studier
  • Limerick, Irland