Keystone logo
Citrus College Associeret i videnskab: registreret sygepleje
Citrus College

Associeret i videnskab: registreret sygepleje

Los Angeles, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den Citrus College Associate Degree Sygepleje (ADN) Program, Hvilket fører til en Associate i Science grad med en større i Sygepleje, er godkendt af California Board of Registreret Sygepleje (BRN). Formålet med sygeplejerskeuddannelsen er at uddanne de studerende til entry level registreret sygepleje positioner i en række multikulturelle sundhedspleje indstillinger i samfundet.

Programmet består af kursus arbejde i sygepleje, videnskab, almen uddannelse og klinisk praksis på lokale hospitaler og sundhedscentre agenturer. Den kandidat i dette to-årigt program er berettiget til at tage Nationale Råd for Licensure Undersøgelse (NCLEX), Og efter en vellykket afslutning, blive godkendt som en sygeplejerske (RN) i staten Californien. Der er gebyrer for at opnå licensure ved eksamen eller påtegning, midlertidig tilladelse, og hvert andet år fornyelse. Californisk lov giver mulighed for benægtelse af registrerede sygepleje licensure på grundlag af eventuelle tidligere domme væsentligt relateret til sygepleje praksis.

Den Citrus College ADN Program Filosofi er baseret på den forudsætning, at de studerende bringer unikke indlæringsevner, livserfaringer, mål, ansvar og støttesystemer til den pædagogiske erfaring. Filosofien Citrus College ADN programmet støtter og gennemfører Mission Statement of Citrus College. Programmet og fakultet tror, ​​at en forsvarlig sygepleje uddannelse er bygget på begreber inden for den enkelte, sundhed og sygdom, miljø og sygepleje, som omfatter sygepleje uddannelse og undervisning og læring.

Dybdegående information om programmet forudsætninger, som er de krav, der skal udfyldes, før du anvender til ADN Program kan fås ved at besøge hjemmesiden, gennem rådgivning, eller ved at deltage i Sygepleje Information Workshops (bogført på webstedet). For at få adgang ADN hjemmeside, kan du besøge www.citruscollege.edu bruge A til Z indeks og vælge Registreret Sygepleje.

OM licensure

Den BRN beskytter forbrugeren ved at screene ansøgere til licensure for at identificere potentielt usikre praktikere. Den BRN kan nægte ansøgninger om foreløbige tilladelser, midlertidige tilladelser og permanent licensure, hvis ansøgeren er blevet fundet skyldig i uærlighed, svindel eller bedrag, felony børnemishandling, seksualforbrydere forbrydelser, handlinger, der involverer narkotika, farlige stoffer eller anordninger, overfald og / eller batteriet, og andre forbrydelser.

Registreringsproces

Separat ansøgning skal indgives i sygeplejerskeuddannelsen. Alle ADN udvalgte ansøgere vil blive forpligtet til også gælde for Cirtus College. Adskillige adgangskrav og progression muligheder er tilgængelige, herunder den Generisk Option Advanced Placement Alternativ og den 30-Option. Specifikke oplysninger i ansøgningen pakken, på hjemmesiden, og på planlagte workshops oplysninger, som ammende rådgivere. Besøg hjemmesiden for ansøgningsfrister.

AS bachelorniveau Student læringsmål

Fuldførte den registrerede sygepleje som grad vil:

1.. Demonstrere omsorgsfuld adfærd overfor kunden, betydelige andre / s, kammerater og andre medlemmer af sundhedspleje team, at skabe et miljø, der respekterer de individuelle menneskerettigheder, værdier og kulturelle og åndelige overbevisninger.

 1. Anvend kritisk tænkning til at formulere sygeplejediagnoser gennem observation af klientens fysiske tilstand og adfærd, og gennem fortolkning af oplysninger fra kunden, og andre, herunder sundhedspleje team.
 2. Formulere en plejeplan, ud fra et helhedsperspektiv, i samarbejde med kunden, der sikrer, at direkte og indirekte sygepleje tjenester, giver for kundens sikkerhed, komfort, hygiejne og beskyttelse og for sygdomsforebyggelse og genopretningsforanstaltninger, under hensyntagen til sundhed-sygdom kontinuum.

4.. Demonstrere sikker, etisk pleje levering i hele levetiden, der opfylder professionelle standarder, mens de udfører færdigheder afgørende for den form for sygepleje handling, under hensyntagen til klient individualitet, forklarer sundhedsbehandling til kunden og familie og undervise klienten og familie, hvordan man omsorg for kundens sundhedsmæssige behov.

5.. Brug sund klinisk vurdering at uddelegere opgaver til underordnede baseret på både den juridiske rækkevidde af praksis for underordnede og om forberedelse og evne er nødvendig i de opgaver, der skal delegeres, og derefter til effektivt at overvåge sygepleje bliver givet af underordnede.

6.. Vurdere effektiviteten af ​​handleplanen gennem observation af klientens fysiske tilstand og adfærd, tegn og symptomer på sygdom, og reaktioner på behandling og gennem kommunikation med bygherren og hede teammedlemmer, og derefter at ændre planen efter behov.

7.. Fungere som klientens advokat, som omstændighederne kræver ved at igangsætte foranstaltninger til at fremme, forbedre, vedligeholde og genoprette sundhed eller for at ændre beslutninger eller aktiviteter, som er imod interesser eller kundens ønsker, og ved at give kunden mulighed for at træffe informerede beslutninger om sundhedspleje før den bliver opfyldt.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Registreret sygeplejerske, AAS
  • Mount Vernon, USA
 • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA