Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Introduktion

School of Nursing udvikler sygeplejersker, der er klar til at udmærke sig i dagens udfordrende sundhedssammenhæng. Som Concordia University Ann Arbor sygeplejestuderende lærer du at tage sig af mennesker i alle aldre i både akutte plejemiljøer og samfundet. Instruktører og klasseværelsesoplevelser blander faglig stringens med en passion for pleje, en balance, der udvikler dig entydigt både til at tjene med professionel ekspertise og til at opfylde din følelse af at kalde, når du plejer og tjener gennem din karriere.

School of Nursing er dedikeret til at levere en streng Kristus-centreret uddannelse, der udvikler og inspirerer højt kvalificerede fagfolk, der er parat til at tjene ved at fremme sundhed og helbredelse med ekspertise, integritet og medfølelse.

Sygeplejeprogrammet ved Concordia University Ann Arbor er en yderligere campusplacering af sygeplejeprogrammet ved Concordia University Wisconsin. Bacheloruddannelsen i sygeplejeprogram ved Concordia University Wisconsin er akkrediteret af Kommissionen for Collegiate Nursing Education, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Flere akkrediteringsoplysninger findes på Concordia University Wisconsin's sygeplejeside.

Placeringer

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Spørgsmål