Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Introduktion

Crown University er en co-pædagogisk højere institution med en beviselig uddannelsespolitik, der tilbyder en bred vifte af ekspertise, der skaber livsændrende muligheder for virkelig original og innovativ forskning med udsigter fra det 21. århundrede. Vores programmer er udviklet baseret på psykomotoriserede, modulopbyggede og tidsuafhængige og interaktive uddannelsessystemer med ICVP-uddannelsesstandarder (Industry Certified & Validated Professional), der er teoretiske, men tunge på resultater, der alligevel er drevet af problembaseret tilgang designet til at eksportere videregående uddannelser oversøisk. På dagens konkurrencedygtige jobmarked er det ikke godt nok bare at have en anerkendt grad - du er nødt til at "gå og tale industriens sprog". Vores ICVP udstyrer dig og forvandler dig til at blive et værdifuldt aktiv for din arbejdsgiver.

Mens de fleste universiteter overalt i verden forbereder studerende til at blive en afrundet akademisk kandidat, er Crown University gået et skridt videre. Alle vores kandidater plejes til at blive branchecertificerede og validerede fagfolk (ICVP). Crown har udviklet ICVP i mange brancher, der hjælper med at udruste sine kandidater med branche-specifik viden og færdigheder. Som ICVP-kandidat ville du ikke kun tjene en grad, men få omfattende praktisk viden om en bestemt branche.

Som et universitet med ny styrke, skabt med et internationalt publikum i tankerne, er vi klar til at gøre verden til studerendes klasseværelse og udvide deres globale perspektiver. Udvid deres horisont og forbinde dem på internationalt plan gennem teknologioverførsel, oversøiske studieture, Semester Abroad Program (SAP), interkulturelle livevideo diskussioner, klasser af gæsteforelæsere fra eksperter i partnerbranchen. Vores brancheorienterede og enhedsplaner blander de nyeste læringsinnovationer og samarbejdsprocesser for at give de studerende en mere engagerende, effektiv og motiverende måde gennem Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), spil, wikier, podcasts og andre interaktive platforme.

accra, ghana, west africa
lapping / pixabay

Vision

Universitetet er kædet af den trepartscyklus med fremsendelse af fremskridt:

  • At prale en krone af fremragende karakter og danne en kerne i det universelle menneskehedsuniversitet ved at skabe et tæt sammensat samarbejde med industrien og erhvervslivet for videnskabeligt at analysere behov og problemer i den lokale kontekst og sætte dem i et globalt perspektiv for at imødekomme arbejdsverdenens overvældende krav.
  • At udvikle teknisk gennemførlige og levedygtige metoder og programmer, skifte fra den mere teoretiske indlæringsfase (kursusarbejde) til karriere-specifik (hand-on-job-uddannelse) gennem design, evaluering og implementering af udviklingsprojekter til bæredygtigt levebrød.
  • For at blive en ruvende døråbner i uddannelsesgrænser og stige til at påtage sig lederskab skal du gradueres beskæftigelsesegnethed ved at yde et værdifuldt bidrag til den overordnede globale regeringsførelse, fred, sikkerhed og retfærdighed.

Mission

  • Crowns mission er at genvinde Afrikas fortid ved at vende industriens certificerede og validerede fagfolk, der kan gå i tale og få støtte som verdensklasse center for fremragende egenskaber, der er tænkt at drive en hybrid, psyko-motoriseret, modulopbygget og tids- uafhængige programmer som vores flagskib.
  • Da Crown er verden, og verdenen er Crown. Vi søger at opbygge fremragende fakulteter, fremragende undervisning, påvirke forskning, forståelse af den globale virkelighed og de bedste kandidater i alle programmer.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Placeringer

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Spørgsmål