Keystone logo
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs Ph.d. sundhed og menneskelig præstation
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

Ph.d. sundhed og menneskelig præstation

River Forest, USA

8 Weeks

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 711 / per credit *

Fjernundervisning

* Per kredittime

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Ph.d. i ledelse - sundhed og menneskelig præstation er et tværfagligt uddannelsesprogram designet til at forberede studerende til at forfølge akademiske, kliniske, lederskabs- og/eller forskningsroller inden for sundhedsfremme, træningsvidenskab, kinesiologi, menneskelig præstation og andre relaterede discipliner . Dette 100% online doktorgradsprogram har en stærk forskningsorientering og sigter mod at udvikle fremragende forskere og forskere, der skaber og formidler ny viden om problemer, der opstår i krydsfeltet mellem fysisk aktivitet, sundhedsfremme og menneskelig ydeevne. Programmet på 66 eller 67 kredittimer, som varierer baseret på udvælgelse af forskningskursus, inkluderer kurser inden for ledelse, sundhed, træningsvidenskab, forskning, statistik og et krav om 9 kredittimers afhandling.

En række forskellige karriereveje er opnåelige med en ph.d. i sundhed og menneskelig præstation. Succesfuld gennemførelse af en doktorgrad i sundhed og menneskelig præstation fra Concordia University Chicago kan åbne mange døre på mange områder. Vores sundheds- og menneskelige præstationsuddannelser er 100 % online, hvilket giver eleverne mulighed for at opnå succes i det virkelige liv i deres valgte erhverv, mens de fremmer deres karriere. Kandidater i vores kandidatuddannelse i sundhed og menneskelig præstation fortsætter med at tjene i en række forskellige kapaciteter inden for fitness, wellness, sportsledelse og lederskabskarrierer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSN i Health System Leadership Track
    • Campbellsville, USA
  • MSc i ledelse og ledelse i sundhed
    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
  • Master of Health Care Leadership
    • Wichita, USA