Keystone logo
Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Introduktion

Studerende vælger det andet fakultet for dets enestående forskning og undervisningskvalitet på grund af en stolt tradition for venskab og enhed blandt undervisere, studerende og administrativt personale og den unikke studenteroplevelse, vi tilbyder. Vores engagement i at forberede succesfulde fagfolk inden for primær eller hospitalsbaseret lægehjælp gør vores fakultet til et fremragende valg til dine studier.

Forskning og undervisningskvalitet

På det andet fakultet drager du fordel af daglig kontakt med internationalt anerkendte forskere samt forskningsledere på mange medicinske områder i Tjekkiet. Vi fokuserer især på forskningen inden for human genetik og genomik, barndomsonkologi og hæmatologi, onkogynekologi, neurovidenskab og pædiatri. Vi offentliggør regelmæssigt vores resultater i de bedste internationale videnskabelige tidsskrifter. Mange af vores akademiske medarbejdere og ph.d. -studerende er vinder af nationale eller internationale priser og priser, og vores anerkendte specialister tager sig af nationale sportslige repræsentationer. Alt dette giver dig den allerbedste mulighed for at blive en fremtrædende sundhedsperson.

Pædiatri - vores unikke ekstra bonus til standarduddannelse

Det andet medicinske fakultet fortsætter historisk fakultetet for pædiatri. Selvom det giver generel lægeuddannelse og dets kandidater har succes som internister såvel som børnelæger (eller specialister i andre discipliner), har læreplanen bevaret et bredt omfang af børnelæger. Sammenlignet med andre fakulteter kan eleverne blive mere fortrolige med pædiatriske specialiseringer, såsom Neurologi, Hæmatologi, Onkologi, Psykiatri, Ortopædi, Kardiologi, Stomatologi, blandt andre.

Bred international anerkendelse

De grader, der uddeles af det andet medicinske fakultet, er fuldt ud anerkendt i alle EU -lande og i USA på føderalt plan. (For oplysninger om licensprocessen til at udøve medicin er det nødvendigt at kontakte det relevante lands faglige organ.)

Globale studiemuligheder

Som studerende ved det andet fakultet kan du vælge mellem en lang række udvekslingsprogrammer og praktikophold i udlandet. Du kan tilbringe et semester eller hele studieåret på nogle af vores partneruniversiteter i Europa og rundt om i verden; gennemgå en praktisk praktik på hospitaler og medicinske institutter over hele verden (læs om vores elevers oplevelser); eller deltage i humanitære medicinske missioner.

Plads til at udvikle sine talenter

Hvis du ikke bare kan lide at deltage i foredrag, men vil bevise dine talenter, kan du få lov til at deltage i undervisningen i yngre medstuderende. Fra dit andet år kan du være nyttig som en medicinsk demonstrator i anatomi- og histologi -klasser, da du er tæt på alder og erhverv til andre studerende og kan forstå deres problemer og behov.

Fremragende transportforbindelser

Centrum af Prag nås på 15 minutter med metroen. Metrostationens afkørsel fører direkte til fakultetets indgang.

Tilfredse studerende og succesrige kandidater

Ifølge deres egen evaluering af undervisningen på det andet medicinske fakultet er eleverne tilfredse på lang sigt, og kandidater klarer sig med succes på tjekkiske og internationale arbejdsmarkeder.

Studieliv, underholdning og kultur

Fakultetet sikrer en behagelig atmosfære og gode relationer mellem sine studerende og ansatte. Vores studentersamfund stræber efter at forbedre studielivet med talrige fritidsarrangementer, klassiske og populære musikkoncerter, kunstudstillinger og sportskonkurrencer, herunder en traditionel sommerfest på en damper. Freshers 'Week i begyndelsen af året er en uvurderlig mulighed for at møde dine medstuderende og lære Prag såvel som Tjekkiet at kende.

Aktive og originale studentersamfund

Som medlem af nogle af studentersamfundene kan du aktivt deltage i alle disse aktiviteter. Udover at deltage i at organisere events, kan du udvikle din kreativitet som reporter eller fotograf med Motolák; bistå i forvaltningen af praktikophold i udlandet med International Federation of Medical Students Associations Tjekkiet (IFMSA) eller engagere dig i det internationale studerendes samfund gennem Association of International Medical Students (AIMS).

Bekvemmelighed ved elektroniske dokumenter

For at undgå unødvendig papirarbejde kører vi mange elektroniske applikationer, herunder studieansøgninger, eksamenstilmelding, evaluering af undervisning og elektroniske undervisningsressourcer.

Placeringer

  • Prague

    Charles University in Prague 2nd Faculty of Medicine V Úvalu 84 150 06 Praha 5 - Motol , , Prague

Spørgsmål