Keystone logo
Danville Area Community College Bachelor of Science in Nursing (BSN) - Eastern Illinois University
Danville Area Community College

Bachelor of Science in Nursing (BSN) - Eastern Illinois University

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Danville Area Community College stræber efter at give en bred vifte af valg til studerende, der i sidste ende ønsker at forfølge en bachelorgrad. Partnerskaber og aftaler med fireårige universiteter i regionen og online giver studerende mulighed for at gennemføre to års kursusarbejde på DACC og derefter overføre disse kreditter til en bachelorgrad på en partnerinstitution. Da collegeomkostninger stiger over hele landet, er det trøstende at vide, at en overkommelig collegeundervisning af høj kvalitet er tilgængelig i lokalsamfundet.

For den studerende, der er interesseret i at gennemføre en Bachelor of Science in Nursing, sparer DACC til EIU BSN-programmet tid og penge. Du er nødt til at gennemgå følgende trin: Deltag i DACC for alle de krævede generelle uddannelseskurser og DACC sygeplejeprogrammer; Indsend en foreløbig ansøgning om at tilmelde sig RN til BSN-programmet ved EIU, mens du er i DACC sygeplejeprogram, hvor du tager klasser fra begge skoler samtidigt; Kandidat fra DACC og bestå NCLEX national licenseksamen .; Afslut et års onlinekurser, der er nødvendige for at tjene en bachelor i sygepleje fra EIU.

I det, der almindeligvis kaldes 3 + 1-programmer, gennemfører deltagerne de første tre års klasser på DACC og gennemfører derefter det sidste års kreditter online fra overførselsinstitutionen. DACC har partnerskaber til specifikke programmer med to seniorinstitutioner, Franklin University og Eastern Illinois University (EIU). DACC har etableret et "Bachelor's Lounge" computerlaboratorium på campus for fjerdeårsstuderende, der har brug for teknologiadgang til deres kurser.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • BSc (Hons) in Nursing - Adult
    • Stirling, Det Forenede Kongerige
  • BSc (Hons) in Nursing - Mental Health
    • Stirling, Det Forenede Kongerige
  • Læge i sygeplejepraksis (DNP)
    • Arlington, USA