Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Introduktion

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts er et center for uddannelsesmæssig ekspertise, der dyrker den næste generation af lærere og ledere inden for orientalsk medicin. Kollegiet er kendt for sin akademisk strenge og transformative læseplan, dets service til samfundet og dets eksemplariske lederskab inden for orientalsk uddannelse.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts tilbyder kvalitetsuddannelse inden for klassisk kunst og videnskab inden for kinesisk medicin, der afslutter fagfolk, der yder uafhængig og samarbejdsvillig pleje i forskellige omgivelser og beriger deres samfund med daoistisk medicin.

Administrationen, fakultetet og personalet i Daoist Traditions støtter et sæt principper, der styrer, hvordan vi udfører vores arbejde, interagerer med hinanden og udfører vores mission som college. Vi arbejder flittigt på at flette vores vejledende principper ind i alt, hvad der sker i Daoist Traditions, for at påvirke dem i vores universitetssamfund positivt.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , det er et kandidatuddannelsesprogram i orientalsk medicin (MAOM), doktorgradsprogrammet (DACM) og akkrediteringskommissionen akkrediterer certifikat i kinesisk urtemedicinsprogram (CCHM) for akupunktur og orientalsk medicin (ACAOM) .

Placeringer

  • Asheville

    Montford Avenue,382, 28801, Asheville

    Spørgsmål