Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Introduktion

Om partnerskabet: DHGE og DePaul University

Partnerskabet mellem Dignity Health Global Education og DePaul University forener ekspertisen i et af de største ikke-for-profit-sundhedssystemer i USA gennem et af DHGEs moderselskaber og det største katolske universitet i USA med 120+ år efter uddannelsesmæssig oplevelse.

DePaul University logo

Om DePaul University

DePaul er det største katolske universitet i USA og det største private, nonprofit-universitet i Midtvesten, med mere end 22.000 studerende og omkring 300 akademiske og faglige programmer. DePaul blev grundlagt i Chicago i 1898 og fortsætter med at styrke det, der gør det unikt: respekterede akademikere, den virkelige verden viden og en forpligtelse til socialt ansvar, alt sammen informeret om det sted, det kalder hjem - den bymæssige og multikulturelle by Chicago. Universitetets karakteristiske mission skaber et stærkt fundament for en inkluderende liberal-arts uddannelse, religiøs pluralisme og social retfærdighed - ansvarsområder, der varer i universitetets liv i dag.

138240_dhgelogo2.png

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. De er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, de udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for branchen. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • Certifikat i sundhedslov og overholdelse
  • RN til MS i sygepleje - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Placeringer

  • Chicago

    Chicago, USA

    Spørgsmål