Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Introduktion

Om partnerskabet: DHGE og Eller Executive Education

DHGE og Eller Executive Education har samarbejdet om at tilbyde uddannelsesmæssige muligheder, der vedrører en række emner, der påvirker sundhedsområdet, såsom sundhedsstyring i landdistrikter, forhandlinger og beslutningstagning, kvinder i erhvervslederskab og udviklingsassistentassistent.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Om Eller Executive Education

Eller Executive Education brænder for at forstyrre traditionel lederuddannelse. Ved at udforske den nyeste videnskab inden for ledelsesudvikling, moderne virksomhedsstyringsteori og moderne læringsdesign hjælper de organisationer på over 93 globale placeringer med at finde nye måder at lede, styre og innovere på. Eller Executive Education er den hurtigst fremskridende udøvende uddannelsesleder og har en nr. 5 placering i USA og nr. 15 globalt for Customized Executive Education i Financial Times Executive Education Ranking 2019.

Som ledelsesudviklingsarm fra University of Arizona's Eller College of Management er Eller Executive Education forbundet med førende institutioner, der er internationalt anerkendt for banebrydende forskning, der tilbyder et innovativt læseplan, arbejder med et fremragende fakultet, deres sociale ansvar og deres ekspertise inden for ledelsesinformationssystemer og iværksætteri.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. DHGE er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, DHGE udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for branchen. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • Certifikat for kvinder i erhvervslederskab
  • Healthcare Mini-MBA

Placeringer

  • Tucson

    Tucson, USA

    Spørgsmål