Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Introduktion

Om partnerskabet: DHGE og Webster University

DHGE og Webster University har samarbejdet med at tilbyde kredit- og ikke-kreditbærende programmer inden for sundhedsuddannelse. Denne parring kombinerer Websters globale ekspertise inden for undervisning med DHGEs førende brancheindsigt for at give dynamiske, relevante muligheder for personer, der arbejder inden for sundhedsydelser.

Webster University logo

Om Webster University

Webster University består af et handlingsorienteret globalt netværk af fakultet, personale, studerende og alumner, der skaber stærke bånd med hinanden og med deres samfund rundt om i verden. Webster blev grundlagt i 1915 i St. Louis, Missouri, og er et privat non-profit universitet med studerende, der studerer på campussteder i Nordamerika, Europa, Asien og Afrika. Universitetet er forpligtet til at sikre læringsoplevelser af høj kvalitet, der omdanner studerende til globalt medborgerskab og individuel ekspertise.

Publikationer som US News og World Report har anerkendt Webster University som et af de øverste universiteter i Midtvesten. Webster er også blevet citeret af publikationer som Diverse Issues in Higher Education for sin dedikation til at tilbyde uddannelsesmuligheder til et forskelligt organ af studerende.

Universitetet var blandt de første i landet, der tilbyder onlineprogrammer og tilbyder i dag et robust katalog over bachelor- og kandidatuddannelser, der kan afsluttes online. Webster er også blandt de første universiteter, der tilbyder uddannelsesmuligheder til aktivt militært personale ved at betjene satellitcampusser på militærbaser.

138614_dhgelogo.jpg

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. DHGE er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, DHGE udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for branchen. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • RN til BSN - Registreret sygeplejerske til bachelor i naturvidenskab i sygepleje

Placeringer

  • Webster Groves

    Webster Groves, USA

    Spørgsmål