Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Introduktion

Division of Graduate Medical Sciences (GMS) ved Boston University School of Medicine (BUSM) er en anerkendt leder inden for forskning og kandidatuddannelse i biomedicinsk videnskab. Vores mere end 900 studerende kan vælge mellem 33 fagområder med tværfaglige programmer tilgængelige på mange områder. Studerende kan forfølge Ph.D. eller MD / Ph.D. grader i 15 forskellige afdelinger og programmer. Masters grader kan tjene på mange af disse områder samt i medicinsk videnskab, mental sundhed rådgivning og adfærdsmedicin, klinisk forskning og andre videnskabelige og sundhedsmæssige orienterede discipliner. Certifikater er også tilgængelige på flere områder af studiet.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS er beliggende i den historiske sydlige del af Boston i centrum af et moderne by akademisk sundhedscenter, Boston University Medical Center (BUMC), som omfatter Boston University School of Medicine , Boston University School of Public Health og Boston University Henry M. Goldman School of Dental Medicine . Også på campus er Boston Medical Center , en af ​​Bostons førende undervisningssystehuse og BUSMs primære undervisningsforbund. Sammen har disse institutioner en verdensklasse fakultet med mange etablerede samarbejder mellem kliniske og grundlæggende videnskabsforskere. Dette giver en unik mulighed for studerende til at deltage i translationel og tværfaglig forskning ved hjælp af state-of-the-art kernefaciliteter (fx billedbehandling, flowcytometri, proteomik og genekspression analyse). Besøg vores Studentlivsside for at lære mere om livet på campus og i Boston.

Historie

Boston University Medical School har en rig historie fra 1848, da den begyndte som New England Female Medical College. Navnlig var det den første institution i verden at tilbyde lægeuddannelse til kvinder og også at uddanne den første sorte kvindelæge. I 1873 fusionerede lægehøjskolen med Boston University, der blev den første coeducational medical school i nationen.

BUSM er nu hjemsted for næsten 1600 kandidater og medicinske studerende, der har valgt at forfølge avancerede grader i en institution, der er forpligtet til at udmærke sig i uddannelse af videnskabsmænd, læger og biomedicinske lærere i morgen styret af de institutionelle læringsmål, BU CARES .

Placeringer

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Spørgsmål