Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Introduktion

D'Youville er en familie af tænkere og gerere, der arbejder sammen til det bedre.

D'Youville er et privat kollegium beliggende på den livlige vestside af Buffalo og forbereder studerende til det 21. århundrede. D'Youville udmærker sig ved at hjælpe eleverne med at nå deres karrieremål og tilskynder karakter til at blive forandringsagenter, der klarer sig godt for sig selv og deres samfund ved at gøre godt.

Grå nonner blev grundlagt i 1908 og opkaldte kollegiet efter Patron Saint Marguerite d'Youville for at være et medfølende læringssted for dem fra underrepræsenterede befolkninger for at give dem et bedre liv, en tradition der fortsætter i dag. D'Youville er en skole med en lang katolsk historie og byder studerende velkommen i enhver kultur, baggrund og tro og er et sted, hvor traditioner kan deles og respekteres åbent.

D'Youville byder på et bymæssigt voksende campusfællesskab med over 3.000 studerende og tilbyder mere end 50 hovedfag i bachelor-, kandidat- og doktorgradsstudier, inklusive avancerede certifikater og accelererede læringsprogrammer. D'Youville har grader inden for sundhedssektoren, erhvervslivet og den liberale kunst, og opfordrer de studerende til at afbalancere aktiviteter inden for og uden for skolen, der integrerer samfundstjeneste med kurser.

D'Youvilles stolte kandidater har den akademiske strenghed, der er nødvendig for karrierer, der gør en forskel, og færdighederne til at være ledere i morgendagens verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Buffalo

    Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

    Programmer

      Spørgsmål