Keystone logo
Eastern Oregon University Online Bachelor i sundhed og menneskelig præstation
Eastern Oregon University Online

Bachelor i sundhed og menneskelig præstation

Online USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Oplev en online uddannelse af høj kvalitet i fysisk aktivitet og velvære med EOU's sundheds- og menneskelige præstationsgrad. Mens du arbejder med dit eget samfund, skal du lære den menneskelige krops mekanik sammen med de psykologiske og fysiologiske processer, der er vigtige for bevægelse og sundhed. Du kan vælge en koncentration inden for idræt og sport, træningsvidenskab eller samfundssundhed. Modtag praktisk undervisning, der anvender sundhedsteori på forskellige karriereveje, hvilket gør vores kandidater omsættelige og kvalificerede inden for dette konkurrenceprægede område.

Uanset om du ønsker at undervise i sundhed på en skole eller et samfundsprogram, forfølge en kandidatuddannelse i sundhedsuddannelse eller forfølge sygepleje, tandpleje, diætetik eller et andet medicinsk område såsom fysio-/ergoterapi, er denne uddannelse et afgørende første skridt. Onlinestuderende har muligheder for praktikophold, samfundspartnerskaber og topstensoplevelser ved at arbejde en-til-en med fakultetsmedlemmer for at finde lokal placering.

I idræt og idrætskoncentration lærer eleverne om motorisk udvikling, bevægelsesanalyse og fysisk udvikling på tværs af levetiden. Den træningsvidenskabelige koncentration udforsker styrke og kondition, personlig træning og inkluderende fitnesstræning. Lær at oplyse offentligheden om sygdomsforebyggelse, skader og sygdom samt stofmisbrug og sunde vaner med fokus på samfundssundhed.

Om skolen

Spørgsmål