Keystone logo
Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Introduktion

SANTA CASA de Sao Paulo MERCY

Brotherhood of Santa Casa de Misericordia de Sao Paulo er en århundredgammel institution, af portugisisk oprindelse, dedikeret, da det sekstende århundrede, hjælp til forældreløse, ældre, fattige og syge. Mercy ord omfatter den følelsesmæssige fornuft "sætte venlighed, hjerte," de handlinger til fordel for andre. I lang tid, det var det eneste hospital i byen og i det omfang, Paulus udvidet sin horisont, og befolkningen voksede, var det nødvendigt at reservere mere plads til at huse og omsorg for de syge.

I 1884 blev et nyt hospital åbnes "i high Arouche" ved at placere op til dato, på samme sted. I 1912, Dr. Arnaldo Vieira de Carvalho, klinisk direktør for hospitalet, forelagde ombudsmanden Broderskabet et projekt, der formaliseret undervisning i Medical Sciences Hospital. I 1913 blev Medicinsk Uddannelse indledt på fakultetet for medicin og kirurgi af. Således Hospital den hellige hus var det første sted at træne læger og kirurger i staten São Paulo.

I midten af ​​1930'erne, med oprettelsen af ​​universitetet i São Paulo (USP), de kliniske formændene for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet São Paulo brugte afdelingerne i Santa Casa, og kurset "Dr. Arnaldo "integreret i USP, hvis grundlæggende stole blev flyttet til bygningen på Avenida Doutor Arnaldo i 1945.

Fra 1933 studerende fra andre medicinske undervisning institution nød også tilbydes læring på Central Hospital: Paulista School of Medicine, nu Federal University i staten São Paulo (Unifesp), op til 50'erne og starten af ​​aktiviteter første hospital bygget udelukkende til landets uddannelse, Hospital Sao Paulo. I samme årti de enheder af Clinicas Hospital i USP blev aktiveret, og dens elever overført til det nye anlæg.

For disse historiske fakta, Hospital af det hellige hus var fødestedet for de første medicinske skoler i São Paulo. Dette kald til undervisning, forskning og bistand varet og resulterede i historiske krav til kommende læger returnerede til at deltage i det. I øjeblikket de er opfyldt i gennemsnit over 8000 mennesker dagligt i alle medicinske specialer, med mere end 1.200 senge til rådighed for indlæggelser. Månedlig udføres over 90.000 ambulante besøg og andre 80.000 skadestuebesøg, omkring 4000 indlæggelser, 3000 operationer og 300 000 tests i egne laboratorier og 50 000 undersøgelser på de fremragende tjenesteydelser af Diagnostic Imaging. Den nødhjælp i alle specialer og høj kompleksitet tjenester er taget som reference i vores region.

Pleje synspunkt din profil, din filantropiske engagement, foreslå, at midlerne er fremstillet i overensstemmelse med Unified Health System (SUS), og den supplerende Medical geninvesteres i deres hospitaler, så dette quadricentenária institution, holde den nyeste medicinsk udstyr, sammen med højt kvalificerede fagfolk, tilbyde at Brasiliens befolkning den bedst mulige sundhedspleje.

COLLEGE of Medical Sciences Helligåndens HOUSE OF ST PAUL

I oktober 1962, da ombudsmanden, Dr. Christiano Altenfelder Silva, en entusiast af ideen om at skabe Medical School, sagde bestyrelsen, der blev godkendt oprettelsen af ​​College of Medical Sciences i den hellige Paul er HOUSE (FCMSCSP). Dens didaktiske format blev etableret af Sammenslutningen af ​​Læger i den hellige hus, under ledelse af professor Emilio Athie, en anden entusiast af skolen idé. Begge er behørigt overvejet grundlæggerne af denne skole. Det er karakteriseret som en privat, filantropisk, nonprofit, vedligeholdes af Foundation Arnaldo Vieira de Carvalho (SHBV).

Den 24. maj 1963 blev det i betragtning af den konstituerende klasse af medicinstuderende på fakultetet for Medical Sciences i Santa Casa de São Paulo, som den akademiske Pedro Calmon, rektor for universitetet i Brasilien. Den officielle anerkendelse af kurset blev udstedt af Federal Bekendtgørelse nr 62044, af 4. januar af 1968. Den første direktør for institutionen var professor Emilio Athie og dette indlæg er blevet besat af andre lærere, og siden 2011 instrueret af professor Valdir Golin, en tidligere elev af fakultetet.

I 2000 Undervisningsministeriet godkendte oprettelsen af ​​den ammende kursus med begrebet "A" og begyndelsen af ​​didaktiske aktiviteter i 2001. Samme år blev den bachelor-grad i taleterapi godkendt ved at starte de uddannelsesmæssige aktiviteter i 2002, også med klasse "A" af MEC. I 2008 blev aktiviteterne igangsat Telemedicin, der giver korte kurser for medicinske institutioner, samt fjernundervisning kurser i implementering, gennem sit Institut for Informatik.

Fra 2015 begyndte aktiviteterne i to Kollegier af teknologi, Biomedical Systems, og Radiologi, med fokus på operationel uddannelse af specialister i installationen, håndtering og reparation af høj udstyr og progressiv raffinement flittigt brugt på hospitalet medicinske miljø, og producenter af imaging udstyr. I øjeblikket er de fleste af sine fakultet uddannet fra fakultetet, samt medlemmer af sygehusvæsenet, der arbejder eller tage op kommandoposter. I øjeblikket er der 374 professorer og 284 (75,9%) Læger, 77 (20,6%) Masters og 13 (3,5%) specialister, som underviser 1.122 studerende i fem graduering kurser, 205 elever i de Postgraduate kurser "Strengt taget", og 1.650 studerende på Postgraduate kurser "Lato sensu".

Indsat i Sygehus Kompleks af Brotherhood of Santa Casa de Misericordia de São Paulo, School of Medical Sciences i Santa Casa de São Paulo er blandt de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i landet Medicin som vurderet af Undervisningsministeriet (Enade) i 2013. Deres bidrag til udviklingen i sundhedssektoren fremgår af talrige videnskabelige forskning, både grundlæggende som kliniske område, med omkring 40 forskergrupper, der er registreret med Ministeriet for Videnskab og Teknologi. Elever og lærere udvikler anerkendt techno-videnskabelig forskning i forskellige enheder såsom Central Sygehus, Sygehus Sao Luiz Gonzaga, Integreret Center for Mental Health, Sundhed-Skole center Barra Funda og Geriatrisk Hospital Dom Pedro II.

Placeringer

  • São Paulo

    Rua Doutor Cesário Motta Júnior, 61 - Vila Buarque, São Paulo - SP, 01221-020, Brazil, , São Paulo

    Spørgsmål