Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Introduktion

Franklin Pierce er et privat, nonprofit, regionalt akkrediteret universitet, hvor hver studerende har mulighed for at opdage deres lidenskab og største potentiale.

Frank S. DiPietro, der grundlagde kollegiet i 1962 og fungerede som Pierces første præsident, fastholdt perspektivet om, at "kun det lille kollegium kan give de intime forhold mellem dem, der lærer, og dem, der underviser." Mere end fem årtier senere forbliver universitetet engageret i denne vision. Med et miljø, der fremmer intellektuel nysgerrighed og en følelse af sted, forbereder samfundet af lærere på Pierce hver kandidat til livet på den anden side af en grad gennem en kombination af personlig undervisning og oplevelsesmæssig og anvendt læring, herunder forskning, praktikophold og co-ops.

Gennem sine campusser i Rindge, New Hampshire og Goodyear, Arizona samt centre på tværs af New Hampshire i Manchester og Libanon, tilbyder Franklin Pierce fleksible læringsmuligheder, der tjener en bred vifte af studerende. Uanset om det er på campus eller online, kan de studerende følge et traditionelt bachelor-spor til en associeret eller bachelorgrad eller forfølge en avanceret kandidatgrad eller doktorgrad.

Placeringer

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Spørgsmål