Keystone logo
FutureLearn

FutureLearn

FutureLearn

Introduktion

Lær nye færdigheder online med top lærere

Lær 100% online med universiteter i verdensklasse og eksperter i branchen. Udvikl din karriere, lær en ny færdighed eller forfølg dine hobbyer med fleksible onlinekurser.

Hvorfor FutureLearn ?

Lær noget

Uanset om du vil udvikle dig som professionel eller opdage en ny hobby, er der et onlinekursus til det. Du kan endda tage din læring videre med online-programmer og grader.

Lær sammen

Deltag i millioner af mennesker fra hele verden, der lærer sammen. Online-læring er lige så let og naturligt som at chatte med en gruppe venner.

Lær med eksperter

Mød undervisere fra topuniversiteter og kulturinstitutioner, som vil dele deres oplevelse gennem videoer, artikler, quizzer og diskussioner.

Kraften ved social læring: en effektiv måde at lære på

FutureLearn tilbyder dig en kraftfuld ny måde at lære online på. Hvert kursus er designet efter principper for effektiv læring gennem historiefortælling, diskussion, synlig læring og brug af samfundsstøtte til at fejre fremskridt.

Læring gennem historiefortælling

Hvert partneruniversitet har designet en komplet læringsoplevelse præsenteret af førende akademikere inden for deres felt. I stedet for at udsende lange klasselektioner, introduceres ideer via videoer og artikler af høj kvalitet. Du kan derefter diskutere, hvad du har lært, teste din nye viden med interaktive quizzer, der tilbyder nyttige svar og muligheden for at prøve igen, hvis et svar er forkert. Hvert kursus fortæller en historie, trin for trin, med udfordringer og nyttige tip undervejs for at teste og opbygge din forståelse.

Diskussion til læring

Vi lærer bedst, når vi deler og debatterer ideer med medelever, for at forstå deres forskellige oplevelser og perspektiver og udfylde hullerne i vores egen viden. Men ikke alle kan lide at være sociale, så i stedet for at sende vores elever til separate diskussionsfora, kan du tilføje dine kommentarer ved siden af indholdet.

Du kan starte med at læse, hvad andre mennesker har at sige om emnet, og derefter deltage, når du er klar. Hvis du især kan lide en kommentar, kan du vælge at følge dens forfatter, så du nemt kan finde de personer og kommentarer, der er mest interesseret for dig.

Vi vil bygge videre på disse begreber 'diskussion i kontekst' og 'følge' i de kommende måneder, så social læring føles mindre som en tvungen samtale og mere som en chat med venner om dine ideer og hvad du har lært.

Synlig læring

En måde at forbedre læring på er at synliggøre processen, så du ved, hvad der kommer næste, hvor du er i kurset, og hvor langt du er kommet. Opgavelisten giver dig et overblik over kurset, viser aktiviteterne for hver uge og holder oversigt over, hvad du har afsluttet.

Profilsiden giver et resumé af din egen aktivitet, inklusive dine kurser og eventuelle kommentarer, du har fremsat. Vi udvider disse med yderligere skilte til kurset og indikationer af Deres fremskridt.

Fællesskabsstøttet læring

En intensiv vejledningsmodel kan ikke fungere til massiv gratis kurser, så vi er nødt til at tilbyde online support uden et stort netværk af vejledere. Løsningen er at udnytte samfundets magt, hvor elever øjeblikkeligt kan udnytte deres nyligt erhvervede færdigheder ved at dele deres viden med deres kammerater.

At følge andre lærere er en del af et magtfuldt system, vi bygger, som giver dig mulighed for at anerkende gode bidrag og promovere mennesker, der tilbyder nyttige råd og udvikle dit eget omdømme. På denne måde kommer succes ikke kun fra at bestå en opgave og gennemføre et kursus, men også fra at yde et bidrag til FutureLearn samfundet.

Social læring i stor skala

Alle disse tilgange er nødt til at arbejde med et stort antal elever, så kommentarer ikke bare blinker forbi, og omdømme kan bygges over tid. Derfor besluttede vi at oprette en ny massiv skala-platform for social læring, der trækker på ekspertise fra The Open University, BBC, design af sociale medier såvel som vores FutureLearn partnere. Det er en ny måde at lære på.

Noter

Synlig læring er inspireret af John Hatties arbejde, for at finde ud af mere, besøge visual-learning.org.

Community-støttemodellen kommer fra Diana Laurillards arbejde med konversationsrammer til formel læring.

138409_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Brug af FutureLearn

Vælg et kursus

Gennemse vores kursusliste for at finde noget, du gerne vil lære om. Vi har kurser i en række forskellige fag og tilføjer altid flere. Kurser varierer i længde. De fleste er seks til ti uger lange, men vi har også nogle kortere to- og tre-ugers kurser.

Læs anmeldelser af FutureLearn kurser for at se, hvordan andre elever nyder at lære online med FutureLearn .

Måske ønsker du måske at invitere en ven til at deltage med dig? Du kan gøre dette via e-mail og sociale medier, når du tilmelder dig.

Lær gratis, opgradere eller købe Ubegrænset

Du kan vælge, hvordan du lærer om vores online kortkurser. Her er forskellen mellem at lære gratis, opgradere og købe ubegrænset:

Gratis

Adgang til kurset i dets varighed + 14 dage, uanset hvornår du tilmelder dig

Opgrader

  • Adgang til kurset, så længe det findes på FutureLearn
  • Adgang til kursustest, hvis der er nogen
  • Et trykt og digitalt certifikat for opnåelse eller erklæring om deltagelse, når du er berettiget

Ubegrænset

  • Adgang til dit valg af hundredvis af online kortkurser og tests i et år
  • Et udskrivbart digitalt resultatbevis på alle korte kurser, når du er kvalificeret
  • Friheden til at bevare indholdet af et af de kurser, du har fået et digitalt præstationsbevis på
  • Fleksibiliteten til at gennemføre dine korte kurser på din egen tid inden for et år

Introducer dig selv

Mens du venter på, at kurset starter, kan du udfylde din profilside, så andre elever kan finde ud af mere om dig. Du kan finde din profil i menuen øverst til højre på skærmen.

Vi sender dig en e-mail for at fortælle dig, når kurset starter. Hvis du har tilmeldt dig længe i forvejen, sender vi dig også en 'en måned til gå' e-mail for at hjælpe dig med at forberede dig til kurset.

Start kurset

Når kurset begynder, vises der et link på Dine kursusdashboard. Dette fører dig til kurset 'At gøre' -liste, som viser dig, hvad du skal gøre næste.

At gøre

FutureLearn kurser er opdelt i uger. Disse indeholder forskellige aktiviteter, som du skal sigte mod at gennemføre i løbet af ugen, hver enkelt bygget af en række lige trin, for at hjælpe dig med at lære. Hver uge får et beskrivende navn, så du altid ved, hvad der forventes, og du kan endda navigere mellem dem, for at se, hvad der kommer op eller indhente fra starten, hvis du er sent i gang.

Videoer, lyd og artikler

Du kan lære ved at se videoer, lytte til lyd og læse artikler. Mange af disse trin efterfølges af korte quizzer for at hjælpe dig med at kontrollere, at du har forstået det.

Kommentarer i margen

Hver artikel, video eller lydstykke har et rum, der giver eleverne mulighed for at kommentere og stille spørgsmål. Dette vises i margen på store skærme eller afsløres nedenfor på små skærme.

Du kan diskutere emner med hinanden, og lærere vil tilbyde vejledning og besvare spørgsmål. Tryk på kommentar-knappen for at deltage i samtalen.

Markér som komplet

Der er en switch i slutningen af hvert trin, der giver dig mulighed for at markere det som komplet. Dette opdaterer din "Opgaveliste", men hvis du slukker for afbryderen forhindrer du ikke i at gå videre til næste trin. Hvis du ikke er sikker på, at du korrekt forstod noget, kan du forlade det og vende tilbage til det senere.

Diskussion

Hver gang så ofte støder du på et diskussionstrin, hvor du får et emne til at tale med medelever. At tale om ideer er en rigtig god måde at lære og konsolidere information på, så giv den en chance, selvom du synes det er skræmmende!

Aktivitet

Vil du finde ud af, hvad alle taler om lige nu? Gå til kursusaktivitetssiden for at se, hvilke spørgsmål du kan hjælpe med at besvare, og hvilke emner der diskuteres.

Svar

Når du begynder at kommentere, får du sandsynligvis svar fra andre elever. Du kan se disse på siden med svar. Du får også e-mail-meddelelser, så du aldrig går glip af et svar.

Følge efter

Opdaget nogen der gør interessante ting og stiller store spørgsmål? Tryk på knappen 'Følg' på deres profilside, og du kan filtrere diskussionerne, så de inkluderer de mennesker, du er mest interesseret i. Hvis nogen følger dig, og du følger tilbage, kan du lære sammen.

Quizzer

Mange aktiviteter vil omfatte en quiz, et øjeblik at pause og kontrollere, hvor godt du har forstået de vigtigste punkter fra den forrige video eller artikel før du går videre. Quizzerne bliver ikke scoret, du får et ubegrænset antal forsøg på hvert spørgsmål, og vi giver dig feedback og tip på hver tur.

Tests

Hvis du har opgraderet dit kursus, kan du tage prøver. Tests fungerer på omtrent samme måde som quizzer, men testene scores og er begrænset til tre forsøg. Disse tæller med i dit samlede mærke og er designet til at teste din viden. Vi giver dig tre point, hvis du får et spørgsmål lige første gang, to på dit andet forsøg og et på dit tredje.

Afleveringer

Mange af vores kurser giver dig også muligheden for at udføre opgaver og få feedback fra andre elever på kurset. Hver opgave kommer med klare instruktioner om, hvordan du skriver eller opretter din opgave, samt giver konstruktiv feedback til andre. Det er en fantastisk mulighed for at omsætte det, du har lært, og få tip til, hvordan du forbedrer dig.

Afslutning af kurset

Når du er færdig med dit kursus, hvis du har opgraderet og opfyldt kravene til et certifikat, modtager du et digitalt certifikat og senere et trykt certifikat, der hjælper dig med at demonstrere din læring.

Hvis du ikke har opgraderet, har du stadig chancen for, når du er færdig med kurset. Hvis du opgraderer, vil du være i stand til at gå tilbage og gennemføre alle test for at få et certifikat.

Vælg det næste kursus

Uddannelse er smitsom: Vi er overbeviste om, at du vil nyde FutureLearn oplevelsen så meget, at du har tilmeldt dig et andet kursus, før det første endda er afsluttet!

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • London

    1-11 Hawley Crescent, , London

Spørgsmål