Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Introduktion

Galilee International Management Institute blev etableret i 1987 og har som mål at give tilgængelig, inkluderende lærings- og udviklingsmuligheder for udviklingslandene. Instituttet fungerer som et knudepunkt for videnoverførsel og menneskelig udvikling, der præsenterer Israels succeshistorie.

Det fælles Kenya Israeli Medical School-program afholdt i partnerskab med UZIMA University i Kenya har til formål at udstyre studerende med viden, relevante medicinske færdigheder og holdninger til kvalitetssundhedsydelser på hospitaler og andre sundhedsrelaterede faciliteter.

Vores tro

Det er vores overbevisning, at alle lande og mennesker kan fremme deres økonomier ved at investere i det menneskelige element af uddannelse. Dette er nøglen til at skabe bæredygtig udvikling, social forandring og en mere lige verden. Vi styrker mennesker og gør dem i stand til at skabe positive forandringer i deres lokalsamfund ved at opmuntre dem til at tænke anderledes, tage risici, samarbejde og innovere – vi skaber ledere. Til dato er mere end 25.000 seniorledere, administratorer og planlæggere fra over 170 lande uddannet fra vores programmer.

Hvorfor os

Vores programmer skaber en dybdegående læringsoplevelse kombineret med en forpligtelse til professionalisme og et personligt præg og præsenterer den israelske succeshistorie. Et land kendt for banebrydende banebrydende teknologi og hurtig økonomisk og infrastrukturel udvikling på trods af mangel på naturressourcer og regionale strategiske udfordringer.

Vores vision: At skabe en dybdegående læringsoplevelse, der kombinerer en forpligtelse til professionalisme med et personligt præg.

Vores mission: Ved at bringe internationale fagfolk sammen, sigter vi mod at skabe et globalt netværk for at videreudvikle interkulturel forståelse.

Vores læseplaner deler den berømte israelske knowhow inden for en lang række områder, lige fra landbrug, sundhed, krise- og sikkerhedsstyring, økonomisk udvikling, transport og videregående uddannelse til kapacitetsopbygning.

Studiemuligheder omfatter en række forskellige læringsplatforme, herunder LIVE online-sessioner, til programmer afholdt på stedet i Israel med israelske eksperter.

Derudover tilbyder vi online grader i samarbejde med europæiske universiteter for at udvide adgangen til viden.

Vi sigter mod at skabe et netværk af internationale fagfolk, der interagerer sammen, både med os og indbyrdes, for at fremme samarbejde og videndeling mod en mere bæredygtig fremtid. Til dato er over 18.000 seniorledere, administratorer og planlæggere fra over 170 lande uddannet fra vores programmer.

Videncentre

Vi tilbyder tilpasningsdygtige træningsprogrammer designet til at understøtte opnåelsen af strategiske og udviklingsmål for offentlige og private organisationer. Dette opnås ved at levere en holistisk træningsløsning. Center for Kapacitetsopbygnings aktiviteter er dedikeret til at adressere tværgående spørgsmål, der er afgørende for at opnå kapacitetsudvikling, der resulterer i modstandsdygtige samfund og bæredygtig udvikling. Vores muligheder for studieplatform inkluderer LIVE online-sessioner, lokale programmer og onsite i Israel. Vores emnespecifikke videnscentre specialiserer sig i at give adgang til Israels avancerede knowhow.

 • Center for Landbrug, Miljø og Vand
 • Center for Sundhedsledelse
 • Center for Strategiske Studier
 • Center for Videregående Uddannelser
 • Center for Transport og Maritime Studier
 • Center for Økonomisk Udvikling
 • Center for Kapacitetsopbygning

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Alle berettigede ansøgere kan ansøge om et undervisningsstipendium. Optagelsesudvalget beslutter, hvem af ansøgerne, der modtager et stipendium for hver optagelse.

For at ansøge om undervisningsstipendiet skal du gennemføre den almindelige registreringsprocedure. Når du enten har udfyldt online tilmeldingsformularen eller direkte kontakter programdirektøren, vil du få tilsendt en registreringspakke med formularer og instruktioner. For at fuldføre registreringsproceduren skal du sende programdirektøren følgende som vedhæftede filer:

 • Registreringsformular (marker, at du anmoder om et undervisningsstipendium)
 • Visumansøgningsskema
 • Sponsors betalingsgaranti (signeret og stemplet)
 • Kopi af dit fulde curriculum vitae
 • Paskopi (alle sider)
 • Formular til hensigtserklæring (underskrevet)
 • Adgangsudvalget gennemgår alle ansøgninger og beslutter, hvem der skal modtage et undervisningsstipendium. Du vil blive underrettet om deres afgørelse inden for to uger efter indsendelse af din ansøgning.

Placeringer

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

Spørgsmål