Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introduktion

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inklusiv og fremadrettet universitet, der er forpligtet til sin sociale mission for at fremme det fælles gode. Vi er blevet et internationalt ekspertcenter inden for videregående uddannelse, fremme beskæftigelsesegnethed og globalt statsborgerskab i vores kandidater. Vi vinder priser for vores støtte og engagement i den studerendes oplevelse, samtidig med at vi leverer innovation gennem vores verdensklasse forskning på vigtige områder af styrke. Vi har en tradition for at udvide adgangen til videregående uddannelse til talentfulde individer uanset deres baggrunde, og vi udnytter vores intellektuelle og sociale kapital til gavn for de samfund, vi tjener i Skotland og internationalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisvindende universitet for det fælles gode.

Vi tilstræber at bidrage til samfundet på en måde, der omfatter, men går endnu ud over det traditionelle rolle som et universitet. GCU's For det fælles gode engagement er bragt til liv og leveret af studerende og ansatte på tværs af akademiske skoler og afdelinger.

Velkommen til Skolen for Sundhed og Biovidenskab

Sundheds- og biovidenskabskolen, en af ​​tre akademiske skoler i GCU, samler afdelingerne for biovidenskab, psykologi, socialt arbejde og allieret sundhedsvidenskab og sygepleje og fællesskabssundhed.

Skolen for Sundhed og Biovidenskab har i samarbejde med vores medarbejdere, studerende og eksterne interessenter skabt en samlende vision, der er designet til at opfylde 2020-universitetsstrategien og inddrage ekspertise, engagement og energi i alle aspekter af skolelivet.

Vores skole samler afdelingerne for biovidenskab, psykologi, socialt arbejde og allieret sundhedsvidenskab og sygepleje og fællesskabssundhed. Interdepartementalt samarbejde giver skolen mulighed for at tilbyde et uovertruffen udvalg af undervisningsprogrammer og fleksible leveringsmuligheder, forskning, skræddersyet træning og konsulenttjenester inden for sundheds-, social- og biovidenskabssektoren.

Skolen har mere end 280 akademikere, herunder professorer, læsere, postdoktorale stipendiater og forskningsassistenter. Vi modtog en fremragende 93% elevtilfredshed i den seneste nationale studieundersøgelse. Vi har over 4000 studerende fra hele verden, herunder Storbritannien, Canada, Myanmar, Indonesien, Kuwait, Saudi Arabien og Bangladesh. De er en meget værdsat og integreret del af vores akademiske samfund.

Vi er forpligtet til innovative, engagerende og inter-professionelle uddannelse for alle vores elever. Dette understøttes af vores verdensklasse faciliteter og avanceret forskning. Succesen af ​​vores metode er demonstreret af vores fremragende nationale studieundersøgelsesresultater.

Forskning Excellence

Excellence i undervisning og forskning, top akademikere, støttende og stimulerende læringsmiljø på en bred vifte af områder - fra Food Biosciences til sygepleje.

Vores forskning

I REF 2014 blev vi placeret i top 20 i Storbritannien for sundhedsforskning på verdens førende og internationalt fremragende standarder. Find ud af om vores prisbelønnede akademikere og levende forskningssamfund.

Vores faciliteter

Vi tilbyder studerende og virksomheder adgang til state-of-the-art lærings- og forskningsfaciliteter på tværs af alle vores afdelinger.

Vores afdelinger

Sundheds- og biovidenskabens styrker og tilhørende institut for anvendt sundhedsforskning ligger i vores faglige ekspertise, tværfaglige teambaserede serviceydelser og streng overholdelse af lovgivningsmæssige standarder, der kræver partnerskaber med offentligheden og kommercielle og ikke-statslige organisationer.

Vores skoles engagement i ekspertise og samarbejde sikrer, at vi er på forkant med bachelor-, postgraduate og forskningspraksis og viden, inspireret af et individuelt og kollektivt ønske om at bidrage til forbedring af sundhed og velvære.

Vores skole tilbyder en bred vifte af teoretisk viden, praktikfærdigheder og uddannelsesmæssigt engagement, der spænder over samfund til at bænke til erhvervslivet og sengetøj og tilbage i samfundet og understøttes af løbende investeringer i vores folk og faciliteter.

Skolen består af tre afdelinger opdelt i faglige faggrupper:

 • Institut for sygepleje og fællesskabssundhed
 • Institut for Psykologi, Socialt Arbejde og Allieret Sundhedsvidenskab
 • Institut for Biovidenskab

Øv akademiske karriere

Vores politik for at støtte praksis / klinisk faglig karriere på tværs af alle discipliner er grundlæggende for sundheds- og biovidenskaben. Disse er indlejret i vores mission mod Common Weal og understøtter vores engagement for at sikre, at både klinisk og akademisk praksis driver vores læring og vores forskning.

Vores løbende mål er at etablere vores skole som et nationalt og internationalt anerkendt ekspertcenter med klinisk akademisk forskning karriere og praksis uddannelse akademiske karriere udgør et centralt element i denne vision.

Skolens kliniske akademikere integrerer med succes klinisk viden, færdigheder, forskning og uddannelse på deres fagområde for at gavne patienter / klienter og elever og forbedre serviceleverancen.

Gennem vores kliniske faglige karriere og praktikuddannelse akademiske karrierer beskæftiger sundheds- og biovidenskaben sig med real-world forskning og uddannelse for at besvare ægte dilemmaer i praksis og spørgsmål der rejses af dem i spidsen for service og pleje levering. Øvelsen driver vores læring og forskning, og vores forskning giver beviser, der implementeres til praksis til gavn for patienter / klienter, samfund, sundhed og socialhjælp.

Understøttende praksis akademiske karriere

Klinisk akademisk forskning og praksisuddannelse Akademiske praktikere repræsenterer alle disciplinerne i Sundheds- og biovidenskabsskolen og er medlemmer af etablerede forskergrupper i Institut for Anvendt Sundhedsforskning med tilhørende infrastruktur og forskningsvirkninger. De opfylder nøgleroller i at generere vigtige forskningsspørgsmål fra praksis og i at arbejde for at sikre de nye bevisformer og påvirke serviceleverancen samt sundhed og social omsorgspolitik. Skolen har praktiserende / kliniske akademiske forskere og praktiserer uddannelses akademiske praktikere inden for områderne:

 • Ammende
 • Socialt arbejde
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Arbejdsterapi
 • Podiatry
 • Radiologi
 • Vision Sciences - Optometri, Orthoptics
 • Operations Department Practice

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Spørgsmål