Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) i faglige studier inden for sygepleje
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) i faglige studier inden for sygepleje

Glasgow, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

På campus

* Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Et professionelt udviklingsprogram for kvalificerede sygeplejersker, for at fremme deres akademiske kvalifikationer til gradeniveau eller æresbevisning grad niveau; eller for at få et kandidatbevis. Flere leveringsmetoder og en bred vifte af modulvalg giver fleksibilitet til at passe til en række hjemmemarkeder og internationale markeder. Ruter til udmærkelser kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle praktikers personlige udviklingsbehov og de operationelle krav og strategiske behov for serviceudvikling.

Hvorfor vælge dette program?

Vi er eksperter på alle fire områder inden for sygepleje (Voksen, Børne, Instruktionshæmning og Mental Sundhed) samt Sundhedsbesøg, Jordemoder og Folkesundhed.

GCU leder vejen i inter-professionel uddannelse for sundhedspersonale.

Dette program er designet til at være fleksibelt og specialiseret, så du kan skræddersy resultaterne, så de passer til dine behov og udviklinger.

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Alle ansøgere skal være kvalificerede sygeplejersker, registreret eller licenseret af tilsynsorganet i deres hjemland. Typiske minimumskrav i sygepleje grad for direkte adgang til Honours ruten.

engelsk sprog

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, vil normalt være forpligtet til at holde IELTS på samlet 7,0 hvert element eller tilsvarende.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

 • Hjem: £ 1820
 • RUK: £ 9250 *
 • EU: 1820 £
 • International: £ 11.500

* Samlet studiegebyr for RUK-studerende, der gennemfører en tre- eller fireårig grad, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Studerende på et deltidsprogram kan faktureres for hele årsafgiften eller for antallet af moduler afsluttet pr. Akademisk år. Studerende kan være berettiget til at betale dette i rater i løbet af året. Se deltid og fjernundervisning.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018. Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel elevinduktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

Vi omfavner nye lærende teknologier, herunder universitetets virtuelle læringsmiljø GCU, Lær, som bruges til at give læring og undervisning mulighed for at blive leveret fleksibelt, og dette suppleres af studerende engagementsteknologier som Textwall. Programmet understøttes af klinisk og akademisk ekspertise og fremmer en studentcentreret etos, der understøtter udviklingen af ​​autonome og nutidige praktikere, der kan yde et positivt bidrag til interprofessional tilgang til sundhedspleje.

Vi bruger foredrag, tutorials, klinisk færdighedsimulering, online forelæsninger, seminarer og asynkrone diskussioner. En række vurderingsmetoder vil blive brugt, der passer til indholdet og leveringsmåden for hvert modul.

Faciliteter

Det Interprofessional Clinical Simulation Center, et fuldt udstyret simuleret hjem og hospitalsmiljø, der ligger på campus, bruges til at skabe muligheder for udvikling og praksis af klinisk fokuserede psykomotoriske og psykosociale færdigheder i et sikkert, understøttet og yderst effektivt læringsmiljø.

Digitalt indspilningsudstyr er placeret over hvert sengområde, hvilket øger feedbacken på elevernes præstation ved at give eleverne mulighed for at gennemgå deres egen præstation.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske
  • Fairfield, USA