Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) i sygepleje studier (voksen)
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) i sygepleje studier (voksen)

Glasgow, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

På campus

* Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Voksenpleje er en dynamisk, givende og højtuddannet omsorgsfuld og medfølende karriere. Du vil udvikle forskellige færdigheder lige fra levering af sundhedsuddannelse til personer fra en lang række baggrunde til at levere komplekse pleje til mennesker med flere akutte eller langsigtede forhold.

Dette program sigter mod at udvikle sygeplejersker, der er i stand til at levere personcentreret, sikker og effektiv pleje, arbejder sammen med andre erhverv og agenturer i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.

Du vil opleve en række kliniske placeringer og vil lære at bruge en bred vifte af teknikker og tilgange. Du vil gennemføre klinisk praksis for 50% af kurset, i lokalsamfund og på hospitaler samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.

Under placeringer, er studerende involveret i sygepleje aktiviteter, herunder at yde omsorg for en række patienter er relevante for deres valgte sygepleje Pathway .

GCUs læringsmiljø giver innovative, fleksible og effektive muligheder for at udvikle forståelse og sygeplejefærdigheder ved hjælp af metoder som en blanding af online og ansigt til ansigt undervisning og en state-of-the-art inter-professionel simulation suite.

Din karriere

Efter vellykket afslutning af uddannelsen er kandidater berettiget til registrering som en sygeplejerske hos Nursing and Midwifery Council (NMC). Kandidater er udstyret til at ansøge om en bred vifte af stillinger i NHS, der arbejder tæt sammen med patienter, kunder, service brugere og plejere, og også leder i ledelse og forskning.

Hvad du vil studere

År 1

Værdier og rettigheder baseret sygepleje praksis, sundhed forbedring, nutidig sundhedspleje levering, introduktion til evidensbaseret praksis.

År 2

Foregående og alternative tilgange til voksenpleje, udvikling af færdigheder til professionel sygepleje (voksen).

År 3

Voksende sygepleje til at styrke, aktivere og forbedre person-centreret pleje, konsolidere faglige kvalifikationer til sygeplejepraksis (voksen).

År 4

Honours niveau afhandling, Lederskab i Interprofessionelle hold, Fremme anvendelsen af ​​værdibaseret sygepleje praksis i sundhed og social pleje.

Adgangskrav

BSc (Hons) År 1

SQA Højere

BBBB herunder engelsk og en videnskab og Nat 5 Maths på C

Et level

BCC med fortrinsvis et videnskabsfag, og GCSE engelsksprog og matematik ved C / 4

ILC Højere

H2 H2 H3 H3 inklusive engelsk og fortrinsvis et naturvidenskabeligt emne plus almindelig niveau matematik ved B1

IB Diploma

24 point inklusive en videnskab

Kollegium

SWAP West Access til Honours Nursing på partnerhøjskoler. Videnskabsbaserede HNC'er vil blive overvejet. Ansøgere skal have tal og læseværdighed svarende til National 5 niveau.

BTEC Extended Diploma

Anvendt Videnskab, Biologisk / Biomedicinsk Videnskab eller Sundhedspleje relateret til DMM. GCSE-matematik og engelsk på C / 4 er også påkrævet.

engelsk sprog

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, vil normalt være forpligtet til at holde IELTS på samlet 7,0 hvert element eller tilsvarende.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

Yderligere krav

Ansøgere forventes at have bevis for vurderet undersøgelse inden for de sidste 5 år. Udvalgte ansøgere vil blive inviteret til at deltage i en af ​​vores Ansøgningsdage som en del af optagelsesprocessen.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

 • Hjem: £ 1820
 • RUK: £ 9250 *
 • EU: 1820 £
 • International: £ 11.500

* Samlet studiegebyr for RUK-studerende, der gennemfører en tre- eller fireårig grad, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger til at sikre, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Professionel akkreditering

Efter vellykket afslutning af uddannelsen er kandidater berettiget til registrering som en sygeplejerske hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Registreret sygeplejerske, AAS
  • Mount Vernon, USA
 • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA