Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc i Paramedic Science
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc i Paramedic Science

Glasgow, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

På campus

* Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den moderne sygeplejersker behandler og plejer mennesker lokalt eller i deres hjem for at hjælpe med til at reducere unødvendige hospitalsindlæggelser såvel som til nødsituationer. I løbet af dette udfordrende og spændende program vil du lære sammen med andre sundhedspraktiserende læger at afspejle den samarbejdsvillige karakter af at arbejde i et moderne sundhedssystem.

BSc Paramedic Science er den første fuldtids bachelor grad af sin art i Skotland. Vores ultramoderne simuleringslaboratorium, herunder high fidelity mannequins og teknologi, giver dig en autentisk læringsoplevelse, der leveres af fremragende foredragsholdere fra en række kliniske baggrunde.

Øvelsesbaseret uddannelse inden for den skotske ambulanseservice ud over en række placeringer inden for sundhed og social omsorg giver dig mulighed for at linke og forbedre teorien og den praktiske viden og færdigheder, der er opnået i undervisningstiden.

Dine fremskridt vil blive vurderet gennem praktiske vurderinger, målrettet struktureret klinisk eksamen, kursusopgaver, præsentationer, eksamener og et praktikvurderingsdokument. Dine fremskridt vil blive vurderet gennem praktiske vurderinger, kursusopgaver, præsentationer, eksamener og kliniske placeringskompetencer logbøger.

Din karriere

Dette program vil gøre det muligt for dig at ansøge om sundhed og omsorgsråd (HCPC) til registrering som paramedic. Mens de fleste paramedikere finder beskæftigelse inden for en ambulancetjeneste, er der stigende muligheder for kandidater til at arbejde i en række indstillinger for sundhed og social omsorg.

Hvad du vil studere

Under udvikling

Dette er et nyt program, og moduler er under udvikling på tidspunktet for offentliggørelsen

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

År 1

SQA Højere

BBBC herunder engelsk og helst biologi, plus nat 5 matematik

Et level

BCC og fortrinsvis biologi, plus GCSE engelsk og matematik ved C / 4

ILC Højere

H2 H3 H3 H3 inklusive engelsk og helst biologi på højere plus almindelig niveau matematik ved O2.

HNC

HNC i et relevant Sundhedsrelateret emne.

BYTTE RUNDT

Et sundheds- eller videnskabsrelateret område i lønklasse BBB.

Yderligere krav

Ansøgere vil blive pålagt at deltage i interview som en del af optagelsesprocessen. Accept for dette program er underlagt en tilfredsstillende arbejdsmiljø screening og PVG clearance.

Du skal være fysisk egnet og have styrken til at løfte og bære patienter og udstyr.

engelsk sprog

Studerende hvis første sprog ikke er engelsk, skal være i stand til at holde ækvivalenten af ​​en IELTS test score på samlet 7,0 med ikke mindre end 6,5 i hver komponent.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

 • Hjem: £ 1820
 • RUK: £ 9250 *
 • EU: 1820 £
 • International: £ 11.500

* Samlet studiegebyr for RUK-studerende, der gennemfører en tre- eller fireårig uddannelse, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Professionel akkreditering

Dette program giver dig mulighed for at ansøge på Sundheds- og Plejeuddannelsesrådet (HCPC) for registrering som paramedic (underlagt godkendelse).

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger, sikrer, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Paramediciner certifikat
  • Tacoma, USA
 • Bachelor of Science i avanceret paramedicin
  • Online USA
 • Bachelor of Paramedicine
  • Darwin, Australien