Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences MSc i sygepleje: Fremme af professionel praksis
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc i sygepleje: Fremme af professionel praksis

Glasgow, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 5.500 / per year *

På campus

* Hjem, RUK og EU-studerende; £ 12600 Internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Fremme af sygepleje viden, færdigheder og attributter er afgørende for at understøtte professionel praksis. Den MSc Nursing: Advancing Professional Practice giver registrerede sygeplejersker en uddannelsesmæssig platform for karriereudvikling ved at foretage en fokuseret undersøgelse om at fremme deres kliniske viden, færdigheder og egenskaber inden for bestemte områder af praksis.

Dette program anerkender den stadigt skiftende kompleksitet af pleje og tilbyder en række fleksible og valgfulde studiemuligheder, som er uddannelsesmæssigt lydhøre over for at ændre retningen af ​​Storbritanniens politik.

Bidragende personale på MSc Nursing: Advancere Professional Practice program er aktiv i ledende forskning og politik udvikling i samarbejde med grupper som; Sundhedsbeskyttelse Skotland; The Scottish Healthcare Associated Infection Institute; UK Stroke Self Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).

Graduate prospekter

Programmet vil give dig de færdigheder og erfaringer du har brug for til at udvikle din karriere og til at fungere som leder og innovator inden for avanceret sygepleje. Denne akademiske pris vil forbedre din beskæftigelsesegnethed til muligheder i en række roller, herunder avancerede sygeplejerskepraktiserende, kliniske specialister, sygeplejerskepædagoger og forskere.

Hvad du vil studere

I programmet er der fire mulige valgfri studieaktiviteter Pathways for dig at vælge imellem: Fremme Klinisk Sygepleje Praksis; Anvendt folkesundhed i en global sammenhæng; Fleksibel Pathway : Valg på tværs af en række moduler, der tilbydes.

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Typiske adgangskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende). Skal være en registreret sygeplejerske.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

engelsk sprog

Faglig IELTS score på 6,5 (eller tilsvarende) uden element under 6,0.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

 • Hjem: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • International: £ 12600

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske
  • Fairfield, USA