We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt

Introduktion

Goethe University Frankfurt am Main

Frankfurt Universitet er et livligt, bymæssigt og kosmopolitisk universitet, der giver en fremragende atmosfære til at forske, studere, tænke og skabe. Universitetet blev grundlagt i 1914 gennem privat finansiering. Universitetet skylder derfor sin etablering til forbindelsen - som er karakteristisk for byen Frankfurt - mellem dynamisk forskning, oplysningens arv og den bevidste engagement fra borgernes borgere til fundamentet for international handel og industri.

Universitetet er som en af ​​de store institutioner for videregående uddannelser i Tyskland forpligtet til at levere et bredt spektrum af discipliner inden for forskning og undervisning, til at skabe fremragende præstationer og at bryde ny grund gennem målrettet udnyttelse af fordele og synergier af tværfagligt arbejde i forskning og undervisning. I konkurrence med de bedste nationale og internationale universiteter har Frankfurt Universitet til formål at opfylde sine uddannelses- og uddannelsesmandater gennem præstationer og åbenhed. Universitetet støtter den praktiske anvendelse af viden baseret på solid grundforskning.

Egenskaber


Frankfurt Universitet er og vil altid sigte mod at være:

• Urban og åbent
• Kosmopolitisk og internationalt
• Effektiv og effektiv
• Stærk i forskning
• En vital partner i Frankfurt-Rhein-Main-hovedstadsområdet

Placeringer

  • Frankfurt

    Johann Wolfgang Goethe University Frankfurt am Main, Department of Medicine Grüneburgplatz 1, 60323, Frankfurt

    Spørgsmål