Keystone logo
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduktion

"Grigore T. Popa" University of Medicine and Pharmacy fra Iasi, Rumænien er en af de ældste og mest prestigefyldte institutioner i landet, der er klassificeret som et universitet for avanceret forskning og uddannelse. Prioriteten for uddannelsesprocessen er uddannelse af exceptionelle eksperter med stærk teoretisk og praktisk baggrund, der er i stand til at klare enhver konkurrence på nationalt og internationalt plan.

Fakultet for medicinsk bioingeniør tilpasser konstant sine uddannelsesprogrammer til arbejdsmarkedets behov. Under hensyntagen til den stigende efterspørgsel fra veluddannede specialister inden for biomedicinsk videnskabsgrænseområde tilbyder Fakultet for Medicinsk Bioingeniørskab et partnerskab, hvor chancen er på den side af dem, der ved, hvordan de skal bruge det. Vi ønsker, at du skal have modet til at tage dit liv i dine hænder med en bioingeniør, med fysioterapeutens færdigheder, tillid i dit sind og uddannelse og ånd til at bringe muligheder for at løfte dig på de højeste toppe glæde af opfyldte drømme.

Som kandidat til Fysioterapi vil du arbejde inden for medicinsk service, der er direkte forbundet med rehabilitering og optimering af patientfunktioner, barn eller voksen, for at bidrage til dets integration i bestemte livsaktiviteter.

Fysioterapeuter sætter stadierne af individuelle terapeutiske planer baseret på statiske og dynamiske træningsprogrammer i henhold til klinisk diagnose og anvender fysioterapiteknikker, kinetisk, profylaktisk assistance og motoriske rehabiliteringsteknikker.
Træd ind i FYSIOTERAPIENS FASCINERENDE UNIVERS !
Mere information:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

De kandidater fra Bioengineering specialisering arbejde på hospitaler, akademiske institutter, narkotika selskaber, protese virksomheder og statslige organer.

Medicinske bioingeniørspecialister arbejder med komplekst medicinsk udstyr, designer, udvikler eller tester medicinsk udstyr, og deltager aktivt sammen med det medicinske personale i at komme patienter.

Medicinske Bioengineers bruger viden om biologi, fysik, matematiske mønstre og computersimulering til at udvikle nye terapier og medicinske bioteknologier.

Se mod FREMTIDEN med kraften fra en BIOENGINEER!

Mere information:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Ranglister

Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy i Iasi er det eneste medicinske universitet, der er inkluderet i:

- TOP 25 udøvende universiteter i tværfaglige publikationer U - Multirank 2019

- TOP 50 Times Higher Education New Europe 2018

- TOP 300 Times Higher Education University Impact Rankings 2020

- Top 500 Shanghai = Biomedicinsk teknik

- TOP 601+ Times Higher Education Clinical, preclinical & Health 2020

- Green-Rankings

- QSRanking

Placeringer

  • Iași

    Strada Universității,nr. 16, 700115, Iași

Spørgsmål