Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Introduktion

Du finder aldrig et andet sted som Hardin-Simmons University . Vi er et baptistuniversitet i Abilene, Texas, med 127 års historie og traditioner, der ikke matcher på nogen anden skole, og som giver HSU en personlighed lige så stor som horisonten i West Texas.

Vores mission og vision

 • Mission: Hardin-Simmons University mission er at være et fællesskab, der er dedikeret til at levere topkvalitet i uddannelse oplyst af kristen tro og værdier.
 • Vision: Hardin-Simmons University vil være et innovativt fællesskab af tjenende forskere, der engagerer sindet og nærer ånden hos fremtidige kristne ledere.

Så hvad gør HSU anderledes?

Ærligt talt ved du ikke, hvad der adskiller Hardin-Simmons fra andre universiteter, før du besøger. Når potentielle studerende besøger campus, bruger de ordene "familie" og "hjem" til at beskrive HSU. Vi synes, det siger meget om os, og vi vil meget gerne have dig på besøg.

Men lige nu vil du vide, hvorfor du endda skulle komme på besøg. Så lad os starte ved HSUs begyndelse ... faktisk før dets dannelse.

Arven efter James B. Simmons

Vores navnebror grundlægger, Dr. James B. Simmons, var baptistpræst fra nordøst før og efter borgerkrigen. Han prædikede frihed for slaver før krigen, hvilket gav ham trusler om tjære og fjer ... og fik sin kirke i Indianapolis brændt til jorden. Efter borgerkrigen hjalp han med at grundlægge syv kollegier for frigivne slaver, fordi han vidste, at uddannelse var afgørende for deres succes som frie borgere.

Endelig hjalp han en gruppe købmænd, ranchere og præster i grænsebyen Abilene, Texas, med at starte et nyt baptistuniversitet for at betjene et stort område i landet, hvor der endnu ikke eksisterede en videregående uddannelse. Arven efter Dr. James B. Simmons er stadig stærkt mærket og legemliggjort på Hardin-Simmons University dag.

Simmons var en grænsemand, der aldrig boede på grænsen. Gennem sine tanker og bønner og drømme hjalp han andre med at skubbe grænser og bryde barrierer. Simmons stillede sig selv to spørgsmål: "Hvad er den største tanke, der nogensinde har optaget dit sind?" og, "Hvad er din pligt til at opfylde den?"

Hans pionerånd og de to store spørgsmål frembragte en mission, der lever på HSU, "For at kristendommen kan nå hele kloden, skal alle barrierer fjernes."

HSU -familien

Vores studerende har store drømme, og HSU eksisterer for at indgyde viden og nære tilliden til at identificere og opfylde disse drømme. Det gør vi ved at omfavne hver elev som medlem af vores familie. Du vil have betydning på HSU, og du vil have betydning for os, når du går til verden.

Vores elever vil fortælle dig, at de kom her for at være en del af den familie. Vores alumner vil fortælle dig fra hele verden, at de stadig er en del af HSU -familien.

Potentielle studerende, der besøger HSU, fortæller os hele tiden: "Jeg vidste bare, at HSU var, hvor jeg skulle være." Vores campus er imødekommende og ikke skræmmende. Alt er let at finde, og alle klasser er inden for hurtige gåture i beboelsesejendomme.

HSU traditioner

Store Texas -universiteter er berømte for deres traditioner, men store skoler er ikke berømte for deres familiære atmosfære. Hos Hardin-Simmons kan du dog finde traditioner som Beanie Capping, Ring Dunk, The Six White Horses og Cowboy Band-alt imens du bevarer din chance for at være en stor fisk i en lille dam.

Akademisk Excellence

Vi har også et forhold på 1 professor for hver 12 studerende. Det sikrer, at du får personlig opmærksomhed fra dine professorer, og hver klasse bliver undervist af en professor. Der er ingen folkemængder, for at du kan fare vild på HSU. Faktisk bliver du sandsynligvis inviteret til middag i en professors hus af og til. Du bliver presset til at gøre dit bedste, men du vil altid have hjælp til at opnå det.

Kan du mærke forskellen endnu?

Familier elsker, beskytter, støtter og udfordrer hinanden. Vi udfordrer dig til at komme til Hardin-Simmons, blive en del af vores familie, have det sjovt, lære meget, finde dine drømme, bryde barrierer, brænde nye stier-og ændre verden for Kristus.

Statistik

HSU Akademikere

Gennem vores fem store skoler og gymnasier tilbyder HSU mere end 50 bacheloruddannelser og mindreårige og 14 kandidatgrader, fra business til fysioterapi.

HSU fakultet

Vi er stolte af vores intime klassestørrelser. Vores forhold mellem studerende og fakulteter på 12:1 giver mulighed for personlig opmærksomhed fra dine professorer. Mere end 90 procent af vores fakultetsmedlemmer har de højeste grader inden for deres studieretninger.

HSU Atletik

Cowboy- og Cowgirl-ånden trives på campus. HSU deltager i NCAA Division III sport. Vi tilbyder 18 universitetssportsgrene, herunder basketball, golf, tennis, langrend, bane, fodbold, fodbold, baseball, softball og volleyball.

Vores forpligtelse til overkommelighed

Mere end 98 procent af HSU-studerende modtager økonomisk bistand af en slags. Vi tildeler mere end $47 millioner i bistand til vores studerende, herunder føderale, statslige og institutionelle programmer.

HSU er forpligtet til overkommelighed, og vores økonomiske støtteteam vil arbejde sammen med dig og din familie for at udforske alle dine muligheder for at finansiere din uddannelse.

HSU Ressourcer & Teknologi

Vores campusbibliotek har mere end 440.000 genstande i sit onlinekatalog. Og vi er en del af Abilene Library Consortium, som tilbyder mere end to millioner genstande.

Næsten hvert hjørne af vores campus er tilgængeligt med Wi-Fi, og du vil finde computere på tværs af campus i mere end et dusin laboratorier og fællesområder.

  Campus funktioner

  Fra den karakteristiske kuppel på toppen af Skiles Building til det fantastiske farvede glas i Logsdon Chapel, vi ved, at du vil finde vores campus smuk, komfortabel og indbydende. Vores 200 hektar store hjem består af 33 større bygninger, herunder klasseværelser, kollegier og lejligheder, samt atletikbaner og masser af vidt åbne grønne områder.

  Livet på Campus

  HSU er fyldt med muligheder for intellektuel, social, kulturel og spirituel udvikling. Tilmeld dig en eller flere af vores 40+ campusorganisationer, inklusive intramurale hold i 20 sportsgrene, 8 klubsportsgrene, servicegrupper, akademiske klubber og æresforeninger. Plus, nyd fællesskabet med dine venner og klassekammerater i kapellet.

  Bor på et af vores seks opholdshuse, eller studerende, der har gennemført 4 semestre og/eller er 21 år, kan vælge at bo i et af to lejlighedskomplekser på campus.

   Indlæggelser

   Slut dig til HSU-familien! På HSU vil du lære af vores nationalt anerkendte fakultet, forbinde dig med studerende fra hele verden og blive vejledt af mennesker, der virkelig bekymrer sig om din åndelige, intellektuelle og personlige udvikling. Uanset om du er førstegangsstuderende, skifter studerende eller vender tilbage for at afslutte din uddannelse, vil vi elske, at du gør HSU til dit hjem.

   Adgangskrav: Førstegangselever

   Generel optagelse vil blive tilbudt baseret på testresultater, klasserangering, GPA og fritidsaktiviteter.

   Automatisk generel optagelse vil blive tilbudt enhver studerende med en af følgende kvalifikationer:

   • En sammensat ACT-score på 20 eller
   • En kombineret SAT-score på 1030 eller
   • En CLT-score på 66 eller
   • En gymnasieklasse rangerer blandt de bedste 25 %
   • Test Valgfri ansøgere vil automatisk blive optaget med en 3,5 HS GPA

   Selvom vi anbefaler, at du tager en optagelsesprøve på universitetet eller indsender de resultater, du allerede har, accepterer HSU ansøgninger uden testresultater uden straf for den studerende. HSU vil fortsat have en holistisk ansøgningsgennemgangsproces og vil overveje alle indsendte ansøgningspunkter, når der træffes en optagelsesbeslutning.

   Ansøgningsfrist: Ansøgninger accepteres til august 2022 til efteråret 2022-start.

   Internationale studerende

   At forberede sig til at studere i et fremmed land kan være meget spændende, og rejsen til indskrivning er en tilfredsstillende oplevelse. Følgende internationale bacheloroptagelsestrin er designet til at hjælpe dig med at gøre en glidende overgang til HSU.

   Trin 1: Anvendelse

   Start din internationale optagelsesansøgning til HSU i dag! Der er intet ansøgningsgebyr! Opret en profil på vores hjemmeside og send online ansøgningen.

   Trin 2: Optagelse

   • Den internationale optagelsesproces på HSU er enkel. Vi har brug for følgende elementer for at overveje dig til optagelse på HSU som en international bachelorstuderende:
   • Indsend udskrifter af alt sekundært arbejde (gymnasium). Udskrifter skal være originale dokumenter eller klare fotokopier af en skole eller embedsmand.
   • Indsend enten en officiel SAT-, ACT- eller CLT-testscore. Minimumskrav til testresultater for international optagelse på HSU er:
    • SAT 1030*
    • ACT 20*
    • CLT 66*

   *Hvis du overfører fra et universitet i eller uden for USA, behøver du ikke indsende en SAT-, ACT- eller CLT-score. Vi kræver dog en sprogkundskabsscore.

   • Indsend enten TOEFL, IELTS eller en Duolingo engelsk færdighedstest score. Minimumskrav til engelskkundskaber for international optagelse på HSU er:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6,5
    • Duolingo: 95
    • Formålserklæring. Indsend et essay på én til to sider om, hvorfor du ønsker at studere i USA og på Hardin-Simmons University . Inkluder venligst dit fulde navn i dit formålserklæring.

   Trin 3: Immigration

   For at studere i USA skal internationale studerende opfylde et par immigrationskrav med HSU:

   • Kopi af pas;
   • Giv en erklæring om økonomisk opbakning;
   • Tilmeld dig I-20 forsendelse;
   • Betal SEVIS gebyr;
   • Planlæg en visumsamtale;
   • Betal indmeldelsesdepositum.

   Trin 4: Afslutning og registrering

   Når du er optaget på universitetet og har gennemført dine immigrationskrav, er der et par ekstra elementer, du skal udfylde for at tilmelde dig undervisningen og derefter forberede din ankomst til HSU:

   • Udfyld aftalevilkårene;
   • Accepter stipendium i HSU Central;
   • Tilmeld dig klasser.

   Trin 5: Oplysninger om bolig og ankomst

   HSU vil hjælpe med din ankomst til vores campus ved at levere transportservice fra Abilene Regional Airport, og vil også sørge for, at din bolig er klar, når du ankommer. For at forberede din ankomst skal følgende punkter udfyldes:

   • Udfyld en boliganmodning i HSU Central;
   • Udfyld Student Health Form i MedProctor;
   • Udfyld ankomstformularen og gennemse checklisten før afgang.

   Trin 6: Betaling

   Internationale studerende er forpligtet til at foretage deres første betaling til deres studiekonto før deres ankomst til HSU-campus. Sørg for, at din første betaling er foretaget gennem HSU Central inden for følgende betalingsfrister:

   Betalingsfrister:

   • Efterår: 1. august
   • Forår: 5. januar

   Visumkrav

   For at studere i USA skal internationale studerende opfylde et par immigrationskrav med HSU:

   1. Kopi af pas. Indsend en kopi af dit pas.
   2. Giv en erklæring om økonomisk opbakning. Før en formular I-20 kan udstedes, skal eleverne udfylde en underskrevet erklæring om finansiel støtteformular og inkludere understøttende beviser; dvs. kontoudtog, opsparingskonti osv. Du vil også indsende disse dokumenter til det amerikanske konsulat, når du ansøger om dit visum.
   3. Tilmeld dig I-20 forsendelse. For at tilmelde dig HSU for at sende I-20-dokumentet skal du besøge vores partner SASS-SmartShip-websted . Når du har tilmeldt dig, skal du vælge Hardin-Simmons University fra rullemenuen for at oprette din I-20-forsendelse. HSU modtager en fragtlabel for hurtigt at sende din I-20. Når dit dokument er afsendt, vil du modtage en meddelelse, så du kan overvåge leveringen.
   4. Betal SEVIS gebyr. For at betale dit SEVIS-gebyr går du til følgende officielle DHS-websted her . For instruktioner om betaling af dit SEVIS-gebyr, se denne videovejledning .
   5. Planlæg en visumsamtale. For at planlægge dit visuminterview skal du besøge følgende websted for det amerikanske udenrigsministerium. Inden dit visuminterview skal du gennemgå F-1 visuminterviewtjeklisten og tage disse ting med dig på din interviewdato. Download en papirkopi af denne liste her .
   6. Betal indmeldelsesdepositum. Betal dit tilmeldingsdepositum ($3.000 USD) og sikre dig din plads på HSU. Dette tilmeldingsdepositum fungerer også som din første betaling til din skolepenge og -afgifter. For instruktioner om, hvordan du betaler dit tilmeldingsdepositum, kan du se disse instruktioner her .

   Stipendier og finansiering

   Har råd til HSU

   Hvert år modtager omkring 97% af HSU-studerende økonomisk støtte, herunder stipendier, lån, tilskud og arbejdsstudier. Faktisk betaler vores gennemsnitlige studerende omtrent det samme hvert år som en, der går på et stort Texas offentligt universitet.

   Så der er ingen grund til at få klistermærkechok, når du ser på omkostningerne. Vi er forpligtet til at bringe dig hertil for at få en fantastisk kristen uddannelse, og en del af det er at hjælpe med at gøre det så overkommeligt, som vi kan – nu og i fremtiden.

   Hardin-Simmons er næppe din billigste college-mulighed. Ja, vi sagde det. Men (du vidste, at der ville være en) mener vi, at vi er en af de bedste værdier inden for alle videregående uddannelser. Det betyder, at du får en uddannelse af bedre kvalitet fra HSU end en billigere højskole, og en tilsvarende eller bedre kvalitet end mange dyrere private universiteter.

   Hvordan kan vi måle vores værdi?

   • Vores forhold mellem studerende og fakultet på 12:1 for individuel opmærksomhed;
   • 90% af vores fakultet har den højest tilgængelige grad inden for deres områder;
   • Fuldt akkrediteret i 10 år (fra 2018);
   • Al den økonomiske støtte;
   • HSU-familien og traditioner kan du ikke finde andre steder.

   Internationale Studenterstipendier

   Hardin-Simmons University giver fremragende stipendier til højt præsterende internationale studerende, der ønsker at studere i USA på vores Abilene, Texas campus. Efter at have modtaget optagelse på universitetet vil kvalificerede internationale studerende automatisk blive evalueret for disse stipendier. HSU overvejer en studerendes akademiske optegnelser, scorer på universitetsadgangseksamener, co-curricular involvering, tilmeldingsstatus og forventede større ved tildeling af stipendier til en international studerende.

   2021-2022 Akademiske stipendier til internationale studerende

   • Honours Scholarship: $21,000 USD om året (meget konkurrencedygtigt udvalg, tildeling ved accept i honours-programmet)
   • Trustees Scholarship - $16.000 USD om året (SAT-score: 1330 eller højere)
   • Presidents Scholarship - $14.000 USD om året (SAT-score: 1230 eller højere)
   • Deans-stipendium - $12.000 USD om året (SAT-score: 1130 eller højere)
   • Universitetsstipendium - $10.000 USD om året (SAT-score: 1030 eller højere)

   Yderligere stipendier til internationale studerende

   • Church Matching Scholarship - Op til $2.000 USD om året
   • HSU Heritage Scholarship - $1.500 USD om året (tildelt til pårørende af kristne præster eller missionærer)
   • Afdelingsstipendier - Beløbet varierer afhængigt af akademisk program
   • Behovsbaserede tilskud - Beløbet varierer afhængigt af det økonomiske behov
   • Campus Work Study Jobs - Op til $4.400 USD om året

   Udenfor stipendier

   Udenfor stipendier er stipendier, der kan bruges til ethvert universitet og kommer fra en kilde, der ikke er forbundet med et specifikt universitet. Det meste af tiden kan du ansøge om disse stipendier online, men der er nogle, der stadig ønsker en papiransøgning. De har selvfølgelig alle kvalifikationer og en deadline.

   Du kan blive bedt om at give nogle personlige oplysninger eller skrive om dit økonomiske behov, men stipendiebureauer bør aldrig anmode om din bankkonto eller dit kreditkortnummer. Hvis et stipendiebureau anmoder om personlige bankoplysninger, skal du ikke ansøge om dette stipendium. Når du søger efter eksterne stipendier, skal du også tjekke URL-adressen for https://, som fortæller dig, at det er et sikkert websted. Hvis webstedet er usikkert, skal du ikke ansøge om dette stipendium.

   Studenterklæringer

   Placeringer

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Spørgsmål