Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Science i sygepleje
Hardin-Simmons University

Bachelor of Science i sygepleje

Abilene, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.526 / per year *

På campus

* fuldtids bachelorundervisning og gebyrer; 12-17 timer pr. Semester; inkluderer ikke kursusspecifikke gebyrer

Introduktion

Patty Hanks Shelton School of Nursing giver eleverne Pathways til at færdiggøre en BSN-grad-den traditionelle fireårige BSN og online RN-til-BSN artikuleringsprogrammet for allerede autoriserede sygeplejersker til at fremme deres sygepleje til BSN-niveau.

I det traditionelle fireårige Pathway gennemfører præ-sygeplejestuderende den generelle uddannelseskerne på et af vores to konsortiumuniversiteter. Efter afslutningen indsendes en ansøgning til PHSSN. Som medlem af PHSSN-familien vil du deltage i en kohorte af studerende fra enten Hardin-Simmons eller McMurry-universiteter, der ligesom dig selv er blevet optaget i sygeplejeprogrammet for at gennemføre de sidste to års sygeplejerskeuddannelse.

På din rejse til at blive en registreret sygeplejerske får eleverne mulighed for at opleve en introduktion til sygepleje i nogle af områdets førende sundhedsstyrelser. Vores partnerskaber med forskellige interessefællesskaber og talrige sygeplejespecialiteter vil udsætte dig for et væld af viden og ekspertise.

Online RN-BSN-graden fra Hardin-Simmons University tildeles ved en vellykket gennemførelse af kurser fra læseplanen for generelle uddannelser samt sygeplejerskekurser i øvre division. På PHSSN vil enkeltpersoner blive uddannelsesmæssigt forberedt på en måde, der fremmer udviklingen af intellektuelle, kulturelle, moralske og religiøse værdier.

Online RN-BSN-programmet giver autoriserede diplom- og associerede uddannelsesforberedte sygeplejersker en mulighed for at videreudvikle klinisk ræsonnement og analytiske færdigheder. Dette studieprogram udvider den indledende sygeplejeforberedelse med kursusarbejde for at forbedre den faglige udvikling, forberede sig på et bredere omfang af klinisk praksis og give en bedre forståelse af de kulturelle, politiske, økonomiske og sociale spørgsmål, der påvirker patienter og påvirker pleje.

BSN -graden tildeles af Hardin-Simmons University , og kandidater kan derefter fortsætte med at uddanne sygeplejerskeprogrammer for at fortsætte rollen som sygeplejerskepraktiserende eller sygeplejerskepædagog.

Baccalaureaatuddannelsen i sygepleje ved Patty Hanks Shelton School of Nursing er akkrediteret af Commission on Collegiate Nursing Education.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål