Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Science - Sygepleje
Hardin-Simmons University

Bachelor of Science - Sygepleje

Abilene, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Patty Hanks Shelton School of Nursing School giver studerende to Pathways mod at gennemføre en BSN-grad - det traditionelle fireårige BSN og online RN-til-BSN-artikulationsprogrammet for allerede autoriserede sygeplejersker til at fremme deres sygepleje til BSN-niveau.

Pre-sygeplejestuderende gennemfører den generelle uddannelseskerne på et af vores to konsortiumuniversiteter for den traditionelle fireårige Pathway . Efter afslutningen indsendes en ansøgning til PHSSN. Som medlem af PHSSN-familien vil du slutte dig til en kohorte af studerende fra enten Hardin-Simmons eller McMurry universiteter, der ligesom dig selv er blevet optaget i sygeplejeprogrammet for at gennemføre de sidste to års sygeplejerskeuddannelse.

På din rejse til at blive en registreret sygeplejerske får eleverne mulighed for at opleve en introduktion til sygepleje i nogle af områdets førende sundhedsstyrelser. Vores partnerskaber med forskellige interessefællesskaber og talrige sygeplejespecialiteter vil udsætte dig for et væld af viden og ekspertise.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc i sygepleje med veje i voksen- eller psykisk sygepleje (forhåndsregistrering)
    • Carlisle, Det Forenede Kongerige
  • Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
    • Rovaniemi, Finland
  • Bachelor of Health Care in Nursing
    • Jyväskylä, Finland