Keystone logo
Hesston College

Hesston College

Hesston College

Introduktion

Hesston College er et Kristus-centreret samfund, hvor hver elev bliver uddannet og plejet akademisk, socialt og åndeligt. Vi tilbyder både Associate- og Bacheloruddannelser. Vores speciale i associerede grader afspejler vores overbevisning om, at de første 2 år skal behandles som mere end noget for at komme af vejen. De skal ses som en mulighed for at lægge et solidt fundament for resten af dit liv. Vores bachelorgrader er designet til at inkludere praktisk læring i et mangfoldigt miljø.

Beliggende kun 30 minutter nord for Wichita, bevarer Hesston College en unik vægt på fællesskab og relationer, og hvordan man virkelig gør dem godt.

Enestående
Som Kansas' eneste private liberale kunsthøjskole, der inkluderer fokus på associerede grader som det første trin i videregående uddannelse, tilbyder vi et miljø og en læringsoplevelse, der er svær at matche. Vores bacheloruddannelser i sygepleje, luftfart: professionel pilot og virksomhedsledelse kombinerer praktisk læring med professionel udvikling og karakterudvikling.

Inspirerende
Med næsten 400 studerende og et forhold mellem studerende og fakulteter på 9:1, vil du finde muligheder for liv, læring og involvering, der er forskellige selv blandt små gymnasier.

Smart
Vores to-årige generelle studiepensum inkluderer udvikling af engelsk, mens vi opnår den form for akademisk og professionel forberedelse, som de fleste skoler udskyder til junior- og seniorårene.

Pleje
Med en åndelig dimension, der gennemsyrer det meste af det, vi laver, bliver du et værdsat medlem af et tæt sammentømret fællesskab af elever, lærere og venner.

Mission statement

Hesston College , et kollegium i Mennonite Church USA, uddanner og opdrager hver elev i et Kristus-centreret samfund, der integrerer tanker, liv og tro for at tjene andre i kirken og verden.

Vision

Hesston College kandidater ændrer verden, når de tjener gennem deres kald, kirker, familier og individuelle forpligtelser til at følge Kristus.

Hesston College er et forvandlende samfund, hvor studerende, fakulteter og medarbejdere dedikerer deres intellekt, passion og færdigheder til en fremtid, hvor:

 • Håb erstatter fortvivlelse
 • De fattige bliver klædt på og fodret
 • De syge bliver gjort hele
 • Fred erstatter krig og konflikt
 • Retfærdighed erstatter undertrykkelse
 • Skabelsen fornyes
 • Evangeliet forkyndes.

For at gøre denne vision til virkelighed:

 • Vi vil stræbe efter ekspertise i alt, hvad vi gør. Vi vil måle vores resultater og stræbe efter storhed på alle områder af universitetslivet.
 • Vores kandidater vil være fuldt ud forberedte til at tage de næste skridt i deres uddannelse, erhverv og relationer.
 • Alle akademiske og studerendes programmer vil blive tilført værdierne i det kristne samfund, forvaltning af gaver og service til verden.

Værdier

Excellence
Stræb efter høj ydeevne i alle kurser, programmer og aktiviteter, måling af vores resultater med accepterede standarder for præstation. Giv og forvent hinandens bedste indsats i undervisning og læring. Tilskynd til kreativitet, nysgerrighed og kritisk tænkning.

Kristent Fællesskab
Inviter eleverne til at følge Kristus og skabe et Kristus-centreret fællesskab på campus.

Kultur
Fejr forskelle i baggrunde og kulturer og gør alt for at lære af hinanden.

Relationer
Skab rum og tid til at udvikle relationer, så fakultet, studerende og personale lærer sammen.

Kreativitet
Stræb efter at bryde igennem til nye måder at lære og tjene på.

Stewardship
Pas på de økonomiske, fysiske, åndelige og følelsesmæssige ressourcer, der er betroet os. Tjen som forvaltere af miljøet og arbejde for at udvikle bæredygtige faciliteter og praksisser.

Glæde
Model liv af glæde, ivrigt arbejde hårdt for at opnå og imødekommende humor og sjov undervejs.

Gennemsigtighed
Del information om vores præstationer, økonomi og fremtidige planer i organisationen, med vores supportere og med dem, vi tjener.

Omsorgsfuld
Handl med medfølelse og ærlighed, giv værdighed og respekt til alle.

Statistik

 • Internationale studerende:

  14%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  9 til 1

Campus funktioner

Campus aktiviteter

Campusaktiviteter planlægges og udføres af campusaktiviteternes koordinatorer og Campus Activities Board (CAB), som består af seks udvalgte studerende. Målet er at tilbyde aktiviteter, der giver mulighed for fællesskab og rekreation til alle medlemmer af campussamfundet.

En bred vifte af arrangementer er tilgængelige hele året, herunder filmaftener, kaffehuse, bowlingaftener, skøjteløb, lip-sync-kampe og spilaftener.

Kollegiet betragter disse aktiviteter som en integreret del af hver elevs følelsesmæssige, sociale og fysiske udvikling.

Klubber

Hesston College støtter organiseringen af klubber, der giver eleverne mulighed for yderligere at udforske specifikke interesseområder. Klubber har inkluderet Travel Kansas, strikkeklub, bageklub, amatørradio og multikulturel klub. Indledningsvis skal hver klub fremlægge et skriftligt forslag til campusaktiviteternes koordinatorer, som vil godkende klubudvikling. Hver klub skal have et fakultet eller en medarbejder som aktiv sponsor og fremme missionen om Hesston College . Begrænsede midler er tilgængelige ved ansøgning. Ansøgninger skal være skriftlige og præsenteres for campusaktiviteternes koordinatorer. Hver klub indsender en slutningsrapport for at opsummere klubbens aktiviteter for året og hjælpe med fremtidig planlægning.

Stutzman Retreat Center

Stutzman Retreat Center ligger omkring seks miles fra Hesston. De 17 hektar store omgivelser omfatter en dam, en bjælkehytte i rustik stil, flere picnicområder og vandrestier.

Dyck Arboretum of the Plains

Dyck Arboretum of the Plains er en ramme for uddannelsesmuligheder for samfundet og et sted, hvor besøgende kan komme for at nyde naturen eller sidde i stille eftertanke. Det består af 25 acres og er placeret en blok syd for campus. Dyck Arboretums besøgs- og uddannelsescenter huser arboretkontorer og en uddannelseshal til arboret- og samfundsprogrammer. Prairie Pavilion er et multi-anvendeligt sted for møder, receptioner, bryllupper og formelle middage. Arboretet er designet til at skabe en bevidsthed om den naturlige skønhed i Kansas med vægt på træer, buske, blomster og græsser hjemmehørende i Kansas og/eller præriens egenskaber. Ud over tætte beplantninger er åbne områder en del af designet, der minder den besøgende om viddernes vidder.

  Indlæggelser

  Hesston College optager de studerende, der vil drage fordel af kollegiets uddannelsesmiljø, og som vil bidrage til campussamfundets fælles liv. Ansøgere, der søger en grad fra Hesston College , skal være kandidater fra et akkrediteret gymnasium eller tilsvarende for at være berettiget til at deltage. Optagelse gives efter omhyggelig gennemgang af kandidatens akademiske løfte, sociale karakter og potentiale for succes. Hesston College diskriminerer ikke baseret på alder, køn, race/etnicitet, religion eller handicap. Ansøgere, der ikke har afsluttet gymnasiet, men har taget General Educational Development-tests (GED), overvejes for optagelse på grundlag af officielle testresultater. Hver ansøger til Hesston College skal overvejes til accept baseret på indikatorerne nedenfor. Beviser for hver indikator kan omfatte, men ikke være begrænset til, officielle akademiske optegnelser, elevinformationsformularer, personlige referenceformularer eller personlig kontakt med ansøgeren. Manglende opfyldelse af ethvert kriterium kan resultere i akademisk kontraktlig accept eller afvisning af ansøgningen.

  Akademisk løfte

  • Et gymnasieudskrift angiver en uvægtet kumulativ GPA på 2,5 eller derover, og collegeudskrift (hvis relevant) angiver en kumulativ GPA på 2,0 eller derover.
  • Transskriptionsanalyse viser vellykket gennemførelse af passende gymnasiepensum eller GED-certifikat.
  • En standardiseret præstationstest i form af ACT eller SAT afsluttes, og resultater rapporteres til Hesston College .
   • ACT læsescore er 15 eller derover, og ACT Composite Score er 15 eller derover.
   • SAT evidensbaseret læse- og skrivesektionsscore er 410 eller derover, og SAT Composite Score er 830 eller derover.
   • ACCUPLACER læsescore på 236 eller derover. (ACCUPLACER accepteres for overførselselever uden en ACT- eller SAT-score eller elever, der har været ude af gymnasiet i mindst et år. Hvis en elev har været ude af gymnasiet i mindre end et år og ikke har en ACT eller SAT-score, ACCUPLACER kan tilbydes. Studerende skal opnå en 236 eller derover på alle sektioner eller kan deltage i akademisk kontraktlig accept.)
  • Viser akademisk parathed til at udføre arbejde på universitetsniveau (baseret på klasserangering, kursusarbejde eller andre akademiske indikatorer).

  Social karakter

  • Viser passende sociale interaktioner.
  • Vil bidrage til campussamfundet på en positiv måde.
  • I stand til at leve selvstændigt ved at styre ting som tidsplan, egenomsorg og økonomi.

  Potentiale for succes

  • Forstår forventningerne til Hesston College og er i stand til at overholde angivne fællesskabsstandarder.
  • Udtrykker personlige og akademiske mål for at gå på college.

  Ansøgere, der ikke opfylder disse kriterier, vil blive gennemgået af en akademisk kontraktlig acceptkomité valgt og ledet af vicepræsidenten for Admissions og vil omfatte: vicepræsident for Student Life, akademisk dekan og optagelsesrådgiver.

  Placeringer

  • Hesston

   Hesston, USA

  Spørgsmål